• DOLAR 32.371
  • EURO 34.978
  • ALTIN 2325.427
  • ...
Londra`da ABD ve İsrail Bayrakları Yakıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
ABD Büyükelçiliği önünde toplanan bir grup Müslüman, Hz. Muhammed (a.s) ve Müslümanlara hakaret içeren filmi protesto etti. Protestocular, ABD ve İsrail bayraklarını yaktı. İngiliz polisinin büyükelçilik binası etrafında yoğun güvenlik önlemleri aldığı gözlemlendi.

Ancem Çodari adlı gösterici, "Yayınlanan film, uygulanan politikanın yalnızca görünen kısmıdır. Amerikan rejimi; topraklarımızı işgal etti ve Müslümanlara Guantanamo Kampı`nda işkence ediyor, Müslümanlara kötü davranan diktatörleri destekliyor. Artık Müslümanlar bilinçleniyor ve bu yapılan müdahalelere karşı duruyor. Dünyanın neresinde olursak olalım ABD ve diğer işbirlikçilerine karşı onurumuzu savunacağız" diye konuştu.

Bir başka gösterici ise, "Ben Hazreti Muhammed`in ümmetinden bir Müslümanım. Bugün burada Müslümanlara karşı hakaret içeren Amerikan yapımı filmi kınamak için bulunuyoruz. Biz Müslümanlar, kimsenin inancına karışmıyoruz ve tüm peygamberleri tanıyoruz. Ancak bizim peygamberimize karşı yapılmış hakareti göz ardı etmeyeceğiz ve sessiz kalmayacağız. İnsanların, bizim dinimizin, inançlarımızın ciddiyetine varmaları gerekiyor" dedi.

(İHA)

 

 

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir