• DOLAR 32.414
  • EURO 35.705
  • ALTIN 2324.93
  • ...
Van`a Atanan Aday Öğretmenlere Uyum Eğitim Semineri
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Milli Eğitim Bakanlığı`nca gerçekleştirilen öğretmen atamaları ile Van`a atanan 1470 aday öğretmene Milli Eğitim Bakanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü`nde görevli alanında uzman eğitimciler, idareci ve eğitim denetimcileri tarafından mesleki gelişimler ve il hakkında bilgi verildi.

Seminerlerle ilgili bilgi veren İl Milli Eğitim Müdürü Ali İhsan Sayılır, öğretmenliğin, özverinin, samimiyetin, başarının bir araya geldiği kutsal bir meslek olduğunu belirterek, \"İlimize atanan öğretmenlerin uyum seminerleri Pazar gününe kadar devam ediyor. Bu seminerler süresince öğretmenlerimizin ilimize uyum sağlamaları hedefleniyor. Uyum Eğitim Seminerlerinde Uzaktan Eğitim yoluyla Bakanlığımız tarafından öğretmenlerimizin kendi aralarında iletişim kurabilecekleri ayrıca eğitim sürecinde bilgi paylaşacakları ve bilgi alacakları Eğitim Bilişim Ağı (EBA) hakkında bilgilendiriliyorlar. Yüz yüze eğitimlerde ise alanında uzman ve yıllardır ilimizde görev yapan eğitimciler tarafından gerçekleştirilen eğitimlerde öğretmenlerimize ilimizin tanıtımı yapılıyor\" dedi.

Uyum Eğitim Seminerlerinin Van merkezde Van Selahaddin-i Eyyubi Lisesi, Van İMKB Anadolu Öğretmen Lisesi ve Koç Ortaokulu`nda, ilçelerde ise İlçe Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından yürütüldüğü ve seminerlerin Pazar günü sona ereceği belirtildi. (Haşim Tosun - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir