• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2498.11
  • ...
Peygamber Sevdalıları: Bu İğrençliği Lanetliyoruz
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Van Peygamber Sevdalıları Platformu Efendimize (s.a.v) ağır hakaretlerin yer aldığı filme çok sert bir tepki gösterdi. Besmele, hamd ve salavatla başlanan açıklamada, İslam`a ve Müslümanların kutsallarına saldırının küfrün değişmeyen özelliği olduğu vurgulanarak, bu saldırıyı dün İbni Selüller ve Kab bin Eşreflerin gerçekleştirdiği hatırlatılırken, bu gün de kendisini şeytanın yeryüzündeki taşeronluğuna adamış Siyonistlerin ve Amerika`nın aynı mantığı devam ettirdiği belirtildi.

İnsanlığın Düşmanı Amerika ve İsrail`in Yapabileceği Bir İştir Bu
Açıklamada, "Kendini şeytanın yerine koyan ve onun görevini devralan büyük şeytan Amerika yine son günlerde bir fitnenin başını çekiyor. Kurulduğu günden beri İslam`a ve insanlığa düşman olan zalim Amerika sözde basın ve düşünce özgürlüğü adı altında İslam`a ve onun aziz peygamberi Hz. Muhammed`e yeni bir hakaret ile gündemde. Her ne kadar filmin yapımcısı Mısırlı bir Kıpti olsa da yaptığı yer olan Amerika ve destek aldığı Yahudiler birinci derecede suçludurlar. Bu çirkin fiillerinden dolayı başta film yapımcısını sonra büyük şeytan Amerika`yı ve dostu İsrail`i lanetliyoruz. Evet, kahhar olan Allahın, meleklerin ve lanet edebilen herkesin laneti onların üzerine olsun.
Şüphesiz bu yaptıkları çirkef davranış ne vicdan sahibi bir Hıristiyan`a ne de insanlığa sığar. Hayvanlardan daha aşağı olan ve insanlığın düşmanı Amerika ve İsrail gibi ülkelerin yapabileceği bir iştir bu. Avrupa ve Amerika gibi yerlerde İslam`ın yayılmasına tahammül edemeyen ve Müslümanları teröristmiş gibi gösteren bir zihniyetin kustukları bir kindir bu. Ama Allah`ın izniyle bu planları da ters tepecek ve korktukları başlarına gelecektir." denildi.

Amerika ve beslemesi Siyonist İsrail`in dünyada İslam`a ve Müslümanlara saldırmak için zaman zaman bahaneler üretme arayışında olduğunun hatırlatıldığı açıklamada, Danimarka`daki karikatür krizinde de yine Hz. Muhammed (s.a.v.)`e saldırıldığı ama ümmetin hep bir ağızdan Peygamber`e olan bağlılığını milyonlarla bir araya gelerek ifade ettiği dile getirildi.

Kutsallarımıza Sahip Çıkmalıyız
Müslümanları daha önceki karikatür krizinde de olduğu gibi haklı ve güçlü tepkilerini ortaya koymaya çağıran Peygamber Sevdalıları açıklamasını şu şekilde sonlandırdı: "Müslümanları, bu filimle Hz. Peygambere hakaret edenleri lanetlemeye ve gereken tepkiyi ortaya koymaya davet ediyoruz. Kutsallarımıza, dinimize ve bu dinin en büyük temsilcisi olan Hz. Muhammed`e sahip çıkmalıyız, tepkimizi dile getirmeliyiz. Kâfirlerin inadına Hz. Muhammed`in (s.a.v) hayatını tekrar okumalı, onun hayatını kendimize örnek almalı ve onu insanlara en güzel şekilde anlatmalıyız. Taklit ettiğimiz model Avrupa ve Amerika kültürü değil de bizim için en güzel örnek olarak nitelendirilen Hz. Muhammed (SAS) olmalıdır. İnanıyoruz ki bu onlara vurulacak en büyük darbedir, göstereceğimiz en etkili tepkidir."
(Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir