• DOLAR 32.346
  • EURO 35.132
  • ALTIN 2306.494
  • ...
Özdemir`den Şantiye Saldırısına Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN-50 yıllık hasreti sona erdirecek Kantar Köprüsü`nün ve 15 köy ile 25 mezraya ulaşımı büyük ölçüde kolaylaştıracak projeyi yürüten şantiyeyi basan PKK`lı bir grubun 7 makinesini ateşe vermesi üzerine AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, sert açıklamada bulundu. Özdemir saldırıyı nefretle kınadığını söyledi.

 

Özdemir, bu tür saldırı ve sabotajların hizmetin engellenmesi amacıyla yapıldığına dikkat çekerek \"Buralara yapılan hizmetlerden birileri rahatsızlık duyuyor. İnsanlarımıza hizmet gitmesini hazmedemiyorlar\" dedi.

 

Özdemir, 50 yıllık özlem olan ve bölge köylerinin hasretle beklediği Kantar Köprüsü`nü hayata geçirmek için büyük uğraşlar verildiğini hatırlatarak şöyle konuştu: \"3 yıldır Kantar Köprüsü ve bağlantı yolunun yapılması için şahsen büyük emekler verdik. O bölgeye ve köylerimize hizmet gitmesi için büyük uğraşlar sonucunda yapımına başladığımız Kantar Köprüsüne yapılan bu saldırı insanlarımıza yapılmış, vatandaşlarımıza gidecek hizmete yapılmış bir saldırıdır. Köprünün yapımından dolayı büyük memnuniyet duyan insanlarımız ve tüm kamuoyu maalesef bu çirkin olay nedeniyle büyük üzüntü yaşamaktadır\" ifadelerini kullandı.

 

Bölge insanına yapılan bu hizmetin birilerini rahatsız ettiğini kaydeden Özdemir, bölgeye yapılan hizmetleri engellemeye çalışanların heveslerinin kursaklarında kalacağına işaret ederek, hizmetlerin ne pahasına olursa olsun devam edeceğini ifade etti. (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir