• DOLAR 32.379
  • EURO 35.006
  • ALTIN 2325.951
  • ...
Defolun! Amerikan Yanlısı Diyalogcular…
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
KONYA- Amerikan vatandaşı Siyonist yapımcının Siyonist iş adamlarının katkılarıyla hazırladığı, temelde İslam`a ve Hz.Muhammed (sav)`e hakaret için hazırlanan filme tepkiler devam ediyor.
 
Konya merkez Meram`da Cuma sonrası Şerafettin Camisinin önünde basın açıklaması yapıldı. Basın açıklamasını Anadolu Gençlik Derneği Konya Şubesi Başkanı Yusuf Güney okudu.
 
Güney basın açıklamasına:"Siz Yahudi ve Hıristiyanların dinine girmedikçe, onlar sizden razı olmayacaktır" ayetiyle başladı. "Bizler burada Amerikan vatandaşı Siyonist yapımcının Hz.Muhammed (sav)`e hakaret için hazırlanan filme tepki vermek için buradayız."diyen Güney
"Bir Yahudi kalkıp peygamber efendimize hakaret ediyor ve yüzlerce Yahudi de onun finansmanını sağlıyor. Amerika bu filmin oynanması için destek veriyor.
 
Bu Yahudiler ve Hıristiyanlar fırsat buldukça Müslümanları öldürmek için bin bir türlü bahaneler üretiyorlar. Dört tane Coni öldü diye Amerika ve İsrail yanlıları dünyayı ayağı kaldırırken; Bazı çapulcular Peygamber efendimize hakaret ederken Müslümanlar nerededir. Artık birlik olma vakti gelmedi mi?" dedi.
 
"Amerika Yanlısı Laikleşmiş Müslümanlar Defolun!"
Peygamberimize hakaret eden sözüm ona Müslümanlara sert tepki gösteren Güney, "Taziye mesajı yayınlayıp bu olayı kınamayanlar, Laikleşmiş Amerika yanlısı diyalogcu Müslümanlar var, onlar da bu ülkeden def olsunlar. Bu vatanda onların yeri yoktur. Başımıza dert olan PKK`yı destekleyen Amerika ve İsrail`dir. Sağır sultan duydu, eğer Müslüman bunu hala anlamıyorsa Allah, onu kahretsin, böyle Müslümanlık olmaz" ifadelerini kullandı.
 
Basın açıklaması sırasında sık sık "Stratejik müttefik istemiyoruz, Kahrolsun İsrail, Kahrolsun işbirlikçi hainler" şeklinde sloganlar atıldı ve tekbirler çekildi.
(M.Enes İmir-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir