• DOLAR 32.572
  • EURO 34.938
  • ALTIN 2427.423
  • ...
Peygamberimize Hakaret Doğubayazıt`ta Telin Edildi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
AĞRI - Amerika`da çekilen ve finansmanını Yahudilerin karşıladığı Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içerikli filme tepkiler dünya genelinde çığ gibi büyürken Doğubayazıtlı Peygamber Sevdalıları da tepkilerini dile getirmek için meydana indi.

Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şubesi, Cuma namazı sonrası Merkez Camii önünde Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içerikli filmi düzenledikleri kitlesel basın açıklamasıyla telin etti.

Zalimleri Nefretle Kınıyoruz
Basın açıklamasını Mustazaflar Cemiyeti Doğubayazıt Şube Başkan Yardımcısı Cemal Arvas okudu. Amerika`nın bu çirkin tavrına sessiz kalınmaması gerektiğini belirten Arvas, "İsrail asıllı bir film yapımcısının İslam`a ve Peygamber Efendimize hakaret içeren film yapmış bu da yetmezmiş gibi pişkin pişkin ve ahlaksızca çıkıp İslam`ı kanser ve Müslümanları böcek olarak niteleyen açıklamalarda bulunmuştur. Biz buradan Doğubayazıtlı Müslümanlar adına dünyadaki bütün Yahudileri, Amerika`yı, Avrupalı zalimleri ve onların işbirlikçi ve destekçileri olan ve Müslümanların başına zorbaca gelmiş olan zalim ve kukla rejimlerini ve bu rejimlerin ayakta kalmasına destek veren bütün şahıs ve toplulukları bütün nefretimizle şiddetle kınıyoruz" dedi

İslami Yönetime İhtiyacımız Var
"Bizler İslam ümmetiyiz, hepimiz kardeşiz, bizim bütün Müslümanları içinde barındıran bir İslami yönetime ihtiyacımız vardır" diyen Arvas, "Ne yazık ki Yahudi ve Hıristiyan zalimler ümmeti türlü türlü oyunlarla, fitne ve tuzaklarla parça parça edip kendilerine bağlı olan kukla rejimler kurarak ümmeti İslam`dan yavaş yavaş uzaklaştırdılar. Bu rejimler ırkçılık yaparak kendi yönetiminde bulunan başka ırkları yok sayarak asimile projesine koyuldular. Böylece başka bir ırktan olan insanları yıllarca tahrik ve rencide ettiler" diye konuştu.


Gayrimüslimler Irkçılığı Körükleyerek Kan Döktürüyorlar
Yahudi ve Hıristiyan zalimlerin bu rejimlere başkaldırması için ezilen ırkların hakkını savunması bahanesiyle bu ırklardan kendilerine bağlı insanlar seçerek hedefledikleri ırkçılık ateşini tutuşturduklarını dile getiren Arvas, "Bu ateş neredeyse her gün birçok insanı yakıp yok ediyor. Bu gidişata çok sevinen ve havalara uçan Yahudi ve Hıristiyan zalimler ise keyiflerinden bıyık altından gülmeye ve ateşin daha da gürleşmesine gece gündüz çaba sarf etmektedirler. Çünkü onlar için hangi ırktan olursa olsun hiç fark etmez. Sonuçta Müslüman insanlar ölüyor ve buda onları çok mutlu ediyor" dedi.

Basın açıklamasından sonra alana getirilen Amerika bayrağı ateşe verilerek protesto edildi.

Basın açıklamasına katılan Peygamber Sevdalılarına hayırseverler tarafından daha önce basımı yapılan Peygamber Efendimizin Kütük bilgilerini içeren kimlik tarzı bilgi kartları dağıtıldı.

Basın açıklamasının sonunda vatandaşlar sessizce dağıldı. (Ramazan Zeren-İLKHA)
 
 
 
 
 
 
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir