• DOLAR 32.525
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2421.415
  • ...
Palu Yeni İhya Der`den Peygambere Hakarete Tepki
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ELAZIĞ - Palu ilçesinde faaliyetlerde bulunan ve aynı zamanda yaptığı yardım faaliyetleri ve kutlu doğum etkinlikleri ile halkın teveccühünü kazanan Yeni İhya-Der Palu Temsilciliği, ABD`de Siyonistlerin finansmanıyla yapılan ve İslam`ın mukaddesatına saldıran filmi sert bir dille kınadı.

 

Dernek Temsilcisi Hasbi Karabulut yaptığı açıklamada; saldırının arkasında Siyonistlerin bulunduğuna dikkat çekerek, \"İslam ve Müslüman düşmanı ABD ve onun beslemesi Siyonist İsrail her defasında böylesi küstah girişimlerde bulunmaktalar. İslam düşmanları yıllardır Hz Muhammed`i (sav), İslam âlemini aşağılamakta ve bulduğu her fırsatta kinini kusmaktadır. Dünyanın her yerinde yaptıkları işgaller, katliamlar, tecavüzler ve yıkımların yanında Hz peygamber efendimize ve mukaddes dinimize dil uzatıyorlar. Bu alçak saldırıları yapanların dedeleri geçmişte peygamberleri bile katletmişlerdi. Bu yüzden Allah tarafından lanetlenen bu kavim her yerde fesat çıkarmaktalar. Eğer bu alçaklık karşısında susar tepkimizi göstermez ve imanımızı ispatlamazsak, daha benzer birçok alçaklığa imza atacaklardır. Dünyanın her yerinde İslam`a yapılan bütün saldırılarda olduğu gibi bu çirkef saldırının perde arkasında yine Siyonizm`in alçak çehresi mevcuttur\" dedi.

 

\"Türkiye`deki İslami yapılar ve Müslümanlar hala üzerlerindeki gafleti, rehaveti vurdumduymazlığı atamadıklarından olsa gerek yine tepkisiz kalıyorlar\" ifadelerini kullanan Karabulut, tüm Müslümanların dinimize ve peygamberimize yapılan bu saldırılara karşı tepkilerini ortaya koymalarını istedi.

 

Karabulut son olarak; \"Yapılan bu alçak saldırıyı şiddetle kınıyor, ülkemizde yaşayan Müslümanlar ve İslami camialar birleşerek bu alçaklığa tepkilerini en üst seviyeden ortaya koymalıdır\" dedi. (Ebu Bekir Alkan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir