• DOLAR 32.399
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.275
  • ...
`Efendimize Hakarete Yeltenenler Cezalandırılmalı`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İslam düşmanlarının Hz. Muhammed Mustafa sallallahu aleyhi ve âlihi ve sellem`in yüce şahsiyetine yönelik iğrenç hakaretleri ardından İslam İnkılabı Rehberi Ayetullah Seyyid Ali Hameney büyük İslam ümmeti ve İran halkına hitaben bir mesaj yayınlayarak, bu şer eyleminin arka planında siyonizm, Amerika ve diğer emperyalist güçlerin politikalarının görüldüğünü vurguladı.

Ayetullah Hamene, mesajında siyonistlerin İslam ve Kur`an`a kin kusmalarının nedenlerine değinerek, ‘Amerika`lı politikacılar eğer kendilerinin bu bağlamda herhangi bir müdaheleleri olmadığında samimi iseler, müslüman halkları üzen bu çirkin cinayetin failleri ve arkasındaki finansörleri bu büyük suçun gerektirdiği cezaya çarptırmalıdırlar` dedi.

İslam İnkılabı Rehberi`nin bu konudaki mesajı şöyle:

‘Bismillahirrahmanirrahim,
Aziz ve Hakim olan Allah şöyle buyurmaktadır: ‘Onlar ağızlarıyla Allah`ın nûrunu söndürmek istiyorlar. Halbuki kâfirler istemeseler de Allah nûrunu tamamlayacaktır.`

Değerli İran milleti ve büyük İslam ümmeti,

İslam düşmanları, yüce peygamberimiz sallallahu aleyhi ve âlihi ve selleme hakaretle derin kinlerini bir kez daha ortaya koydu ve cinnet içerisinde nefret duyulası bir eylemi gerçekleştirerek, İslam ve Kur`an`ın günümüz dünyasında giderek daha bir ilgi odağı olması karşısında habis siyonist çevrelerin duyduğu öfkeyi göz önüne serdi. Dünyadaki en mukaddes ve nurani şahsiyetin çehresini iğrenç hakaretleriyle hedef alarak böylesine büyük bir günah ve cinayeti gerçekleştiren yüzü kara failler ve bu şer eyleminin arka planında siyonizm, Amerika ve diğer emperyalist güçlerin politikaları dikkat çekmektedir. Bu güçler batıl hayallerine dayanarak, İslam mukaddesatını genç kuşakların gözünde gerçek konumundan aşağıya çekip küçük düşürmek ve onların dini duygularını söndürmek amacını gütmekteler.

Eğer bu çirkin zincirin önceki halkalarını, yani Selman Rüşdi, Danimarka`lı karikatürist ve Kur`an`ı ateşe veren Amerika`lı rahibi desteklemeseydiler ve siyonist sermaye sahiplerine bağlı merkezlere İslam aleyhtarı onlarca filmin yapımını sipariş etmeseydiler, bugün iş bu büyük ve bağışlanması mümkün olmayan günaha varmazdı. Bu cinayette ilk sıradaki sanık siyonizm ve Amerikan hükümetidir. Amerika`lı politikacılar eğer kendilerinin bu bağlamda herhangi bir müdaheleleri olmadığında samimi iseler, müslüman halkları üzen bu çirkin cinayetin failleri ve arkasındaki finansörleri bu büyük suçun gerektirdiği cezaya çarptırmalıdırlar.

Dünyanın çeşitli noktalarındaki müslüman kardeşlerim şunu bilmelidir ki, düşmanların İslami uyanış karşısındaki bu alçakça hareketi, bu kıyamın önem ve azametinin göstergesi ve giderek yükseleceğinin müjdecisidir. Allah, yaptığı işde daima üstündür.`

(Hürseda Haber)

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir