• DOLAR 32.602
  • EURO 34.766
  • ALTIN 2496.887
  • ...
Çarşı Esnafının Kanalizasyon Tepkisi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Batman`ın en eski ve kalabalık caddelerinden olan Çarşı Mahallesi Bankalar Caddesi (2. Cadde)`de patlayan kanalizasyonun yaklaşık 4 gündür caddeye aktığını ifade eden çarşı esnafı, kanalizasyonun patlamasından dolayı iş yapamaz hale geldiklerini belirterek olaya ilgisiz kalan belediyeye tepki gösterdiler.

 

Bankalar Caddesindeki yol yapım çalışmaları sırasında patlayan kanalizasyon, cadde boyunca kötü kokular yayarak küçük bir dere şeklini aldı.

 

Konuyu Belediyeye defalarca ilettiklerini, Belediye yetkililerinin gelip gördükleri halde yaklaşık 4 gündür patlayan kanalizasyona herhangi bir müdahalede bulunmadıklarını dile getiren çarşı esnafı, soruna bir an önce çözüm bulunmasını istediler.

 

Çarşı esnafı yaşanan bu mağduriyete tepki göstererek, \"Bu pislikten dolayı iş yapamaz hale geldik. Müşterilerimiz bizleri bıraktı. Kanalizasyon suyunun yaymış olduğu kokudan dolayı bizlerde işlerimizde çalışamaz hale geldik. Yetkililer bu konuda bizlere cevap bile vermiyor. Buradaki esnafın hemen hepsi belediyeye telefon açtı, ama bir cevap veren bile yok. Cevap veren de `tamam halledeceğiz` diyor ama yaptıkları bir şey yok\" dediler.

 

Belediyenin yapmış olduğu çalışmalara tepki gösteren çarşı esnafı, \"Eski yönetimde olan rahmetli Salih Gök olmuş olsa millet hemen şikâyet ederdi. Ama şimdiki belediyenin yaptığı çalışmaları sevmemelerine rağmen kimse şikâyet etmiyor. Bizler istiyoruz ki bu yaptıkları çalışmaları ve kanalizasyon sorununu bir an önce yapsınlar. Bizlerde işlerimizi yapalım\" şeklinde konuştular.(M.Fatih Akgül-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir