• DOLAR 32.328
  • EURO 35.13
  • ALTIN 2300.783
  • ...
Suriye Güçleri İki Filistinliyi Öldürdü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Suriye’de Esed rejimine bağlı güçlerin Yermuk Mülteci kampı çevresinde insan avını sürdürdüğü, bölgede şiddetli çatışmaların devam ettiği ve Suriye güçlerinin attığı bazı füze ve topların kampın içine düştüğü ifade edildi.

Yarmouk News gazetesi konuyla ilgili verdiği haberde, El-Meğaribe caddesinde ikamet eden Filistinli İbrahim Es-Seyyid’in cesedinin Yelda’da bulunduğunu belirterek, birkaç gün önce Yermuk mülteci kampından kaçırılan Ahmed Mecdelavi’nin cesedinin de bulunduğunu ve Mecdelavi’nin bedeninde işkence izlerine rastlandığını kaydetti.

Diğer taraftan dün akşam Yermuk Mülteci kampında defnedilen 15 kişiden bazılarının Filistinli mültecilerden olduğu belirtildi. Paltimes.net haber sitesinin verdiği habere göre iki gün önce kampın Suriye güçleri tarafından bombalanması sonucu şehit olan ve çoğunluğu Filistinlilerden oluşan 15 kişinin naaşı dün akşam kalabalık bir grup tarafından defnedildi.

Kaynaklar, çatışmalardan kaçan onlarca Filistinli ve Suriyelinin mülteci kampına sığınmak için gelmeye devam ettiğini belirterek, başka yerlere göre nispeten güvenli olan kampın ise zaman zaman Suriye güçlerinin saldırısına maruz kaldığını ifade ettiler.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir