• DOLAR 32.376
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2325.22
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 14 Eylül 2012 Cuma günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;


BATMAN BASIN.COM; `İSRAİL VE AMERİKA KİNLERİNİ BİR KEZ DAHA KUSMUŞLARDIR`
Peygamber Sevdalıları Platformu, Amerika`da gösterime giren bir filmde Hz. Muhammed`e (sav) hakaret edilmesine sert tepki gösterdi.

`16 Yaşındaki Veysel`in Beyin Ölümü Gerçekleşti`
Bitlis`in Tatvan ilçesinde meydana gelen kazada ağır yaralanan ve Batman`da özel bir hastanede tedavisine devam edilen 16 yaşındaki Veysel Demir`in beyin ölümü gerçekleşti.


BATMAN UMUT GAZETESİ; `İŞ KUR`ASI`
Batman İş-Kur \"Toplum Yararına Çalışma\" programı kapsamında Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü`nde istihdam edilmek üzere 175 işçi alımına 2 bin 408 başvuru yapıldı.

`70 Yaşında Kimliksiz`
70 yaşında ama nüfus kaydı ve kimliği olmadığı için hastaneye gidemeyen yaşlı kadın zor durumda.


Batman Gazetesi; `Üniversiteye BESYO Açılıyor`
Bakanlar Kurulundan Batman Üniversitesine Beden Eğitimi ve Spor Yüksekokulu (BESYO) açılmasına izin çıktı. Batman Üniversitesi BESYO akademik kadrosunu tamamladıktan sonra kapılarını gençlere açacak.

`Beka DER`den Sempozyum`
Batman Eğitim, Kültür ve Araştırma Derneği (BEKADER) Kadın Kolları, yarın Yeni Kültür merkezinde \"Uyuşturucu kullanan Çocuklar\" konulu sempozyum düzenliyor.


BATMAN PUSULA GAZETESİ; `HASANKEYF YOLUNDA KAZA`
Seyir halindeki özel oto şoförünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla attı. Kazada yaralanan sürücü hastanede tedavi altına alındı.

\"Uçuş Sayısı Artırılsın\"
Batman Havalimanı`nda Diyarbakır Havalimanı`nın pist onarımın bitmesiyle sefer sayısı günlük 3-4 sefere düştü.


BATMAN MEDYA GAZETESİ; `ASKERİ ARACA BOMBALI SALDIRI`
Batman`ın Gercüş İlçesi yakınlarında, görevden dönen askeri aracın geçişi sırasında PKK`lılar tarafından yola döşenen uzaktan kumandalı bomba patladı.

`Esnafı Dinlediler`
Yeniden düzenlemelerin yapıldığı 1 ve 2. Cadde esnafını ziyaret eden Esnaf ve Sanatkârlar Odası yöneticileri, yapılan düzenlemeler ile ilgili esnaflardan görüş aldı.


BATMAN POSTASI; `İŞ KUR BELEDİYEYE 80 PERSONEL VERDİ` \"Toplum Yararına Çalışma Projesi\" kapsamında Batman`ın Beşiri Belediyesi`ne istihdam edilecek işçiler için kura çekildi.

`Sağlık Sen: Maliye Bakanı Batmanımıza İhtiyaç Duyulan Sağlık Tesislerini Kazandırmalı`
Sağlık Sen Batman Şubesi yaptığı açıklamada, Maliye Bakanı Mehmet Şimşek`in ihtiyaç duyulan sağlık tesislerin bir an önce Batman`a kazandırılmalı.


BATMAN MEZOPOTAMYA GAZETESİ; `EĞİTİM-SEN MERSİN ŞUBESİNE SALDIRIYI KINADI`
Batman Eğitim-Sen Şube Başkanı Bülent Hatun, Mersin`de bulunan Eğitim-Sen Şubesine yapılan saldırıyı kınadıklarını ve saldırıyı gerçekleştirenlerin bulunmasını istedi.

`70 Yaşında Kimliksiz`
70 yaşındaki 4 çocuk annesi Saliha Uçar, yıllardır kimliksiz yaşıyor. Annesi tarafından kendisine kalan toprakları resmiyete almaması için yeğenleri tarafından kimliğinin çıkarılmak istenmediğini iddia etti.


BATMAN BARIŞ GAZETESİ; `GERCÜŞ`Ü ALLAH KORUDU`
Batman`ın Gercüş İlçesi`nde PKK`lılar yola döşedikleri patlayıcıyı, askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumanda ile infilak ettirdi.

`Bu Evden 7 Ton Çöp Çıktı`
2008 yılında evinden 6 traktör dolusu çöp çıkarılan şahıs, Belediyeye yapılan ihbar sonucu evinden yine tonlarca çöp çıktı.


BATMAN DURUŞ GAZETESİ; `BATMAN MÜFTÜLÜĞÜ KURA İLE 144 GEÇİCİ İŞÇİ ALDI`
Batman İl Müftülüğü bünyesinde merkez camilerinde 3,5 ay süreyle temizlik ve bakım işlerinde çalışacak 144 kişi, çekilen kura ile işe alındı.


BATMAN DOĞUŞ GAZETESİ; `BÖLGE MÜDÜRLERİ VALİ ARSLAN I ZİYARET ETTİ`
Diyarbakır da değişik kurumlarda görev yapan 7 Bölge Müdürü Batman Valisi Yılmaz Arslan ı makamında ziyaret etti.


BATMAN ÇAĞDAŞ GAZETESİ; `ALMAN ARTIK NUR HASTANESİ!`
2009 Yılından bu yana hizmet veren Özel Batman Alman Hastanesi, NB Noor Holding bünyesine dahil oldu. Ekim ayı itibariyle Alman, Noor (Nur) Hastanesi adı altında hizmet verecek. (M.Fatih Akgül- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir