• DOLAR 32.382
  • EURO 35.077
  • ALTIN 2326.17
  • ...
30 Bin Kitap Okunmayı Bekliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ŞIRNAK - Sürekli güncellenen 30 bin kitap ve 4 bin 500 üyelerinin olduğunu ifade eden kütüphane yetkilisi, \"Kitaplarımız arasında en son çıkan yayınlar da var.

 

Sürekli Güncelliyoruz
Güvenli internet hizmeti de veriyoruz. Her gün yaklaşık 300 kişiye kurduğumuz güvenli internet ağıyla hizmet veriyoruz. Burada öğrenciler için son derece uygun bir ortam var. Her ay okuyucuların nabzını tutarak talep edilen kitapları getirip okuyucularımızla buluşturuyoruz. Bakanlığız bizlere muntazam olarak 137 çeşitli süreli yayın ve dergi gönderiyor. Zengin kaynaklarımızdan herkes sadece T.C kimlik numarasıyla gelip üyelik yaparak kitap ödünç alabilir\" dedi.

 

Kütüphanede ayrıca 0-16 yaşları arasındaki çocuklar için çocuk bölümünün de olduğunu dile getiren Yetkili, \"Çocuklara yönelik televizyon ve filmlerimiz var. Yetişkinler için de belgesel filmler ödünç verilebilir. BİLED projesi kapsamında görme engelli vatandaşlarımızın da kitap okuyabileceği özel bilgisayarlarımız da hizmete girdi. Kütüphanemiz her hafta içi sabah 08.00 ve akşam 18.00 arası halkımıza açık. İsteyen herkes www.sirnakkutultur.gov.tr adresinden kütüphanemizde kitap kataloguna rahatça erişebilir\" diye konuştu. (Delil Oğurlu - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir