• DOLAR 32.676
  • EURO 34.99
  • ALTIN 2504.491
  • ...
`İsrail ve Amerika Kinlerini Bir Kez Daha Kusmuşlardır`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN- Peygamber Sevdalıları Platformu, Amerika`da gösterime giren bir filmde Hz. Muhammed`e (sav) hakaret edilmesi olayı ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Hz. Peygambere Hakaret Asla Ama Asla Kabul Edilemez!
Peygamber Sevdalıları Platformu`nun yaptığı açıklamada, "Birkaç sene önce karikatür kriziyle ve Kur`an yakma hadiseleriyle Müslümanların en yüce değerlerine hakaretlerde bulunan küstah Avrupa, İsrail ve Amerika bu defa da bir Kıpti tarafından çekilen bir filmle Müslümanlara olan düşmanlıklarını ve kinlerini kusmuşlardır. Bu yeni senaryo, hiç şüphesiz öncekilerin bir devamı olup, Müslümanları tahrik etmek ve bazı karanlık hesapları için yaptıkları sistematik saldırılardan bir saldırıdır." denildi.

Açıklamada, Kur`an ve Hz. Muhammed(s.a.v.) Müslümanların namus-u ekberleri olduğu vurgulanarak, "Hiç kimse özgürlükler safsatasının arkasına gizlenerek değil Müslümanların, hiç bir semavi dinin mukaddesatına dil uzatamaz, hakaret edemez." diyerek tepki gösterildi.

Açıklamanın devamında, "Müslümanların kutsallarına yapılan hakaretler karşısında Libya`da Müslüman halkın ayaklanarak Amerikan büyükelçiliğini basması neticesinde ölümlerin yaşanmasının müsebbibi Müslümanlar değil küstah Amerika`dır. Libya`da elçilik saldırısında elçisinin öldürülmesi ile Amerika zeytinyağı gibi kendini üste çıkarıp suçlu iken masum kılığına bürünmektedir." denildi.

İdarecilerimizin Libya`da Yaşananlar Karşısındaki Tavırları İbret Vericidir
Yaşanan olaylarla ilgili yüzde doksan dokuzu Müslüman olan ülkedeki devletin sessiz kaldığı belirtilerek, "Halkının yüzde doksan dokuzu Müslüman olan ülkemizde devletin en üst tepesinde bulunanların bu menfur filmle yapılan hakareti telin etmeleri beklenirken, bu çirkinliği görmezden gelerek sadece Libya`daki olayı kınamaları çok düşündürücü ve ibret vericidir." diye kaydedildi.
Açıklamada son olarak, "Peygamber Sevdalıları Platformu olarak Hz. Muhammed (s.a.v)`e yönelik bu melun ve alçakça saldırıyı şiddetle kınıyor, bu hadisenin Peygamber ve kitap düşmanlığı yapanların sonlarının gelmesine vesile olmasını Yüce Mevlamızdan diliyoruz." açıklaması yapıldı.
(M. Fatih Akgül - İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir