• DOLAR 32.387
  • EURO 35.096
  • ALTIN 2326.253
  • ...
Nisanur Dergisi Eylül Sayısı Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
İSTANBUL- Aylık aile, eğitim ve kültür dergisi olan Nisanur Dergisinin Eylül sayısı çıktı. Derginin kapağında "Tohumlarımızı İslam suyuna ve iman ışığına tabii tutarak yetiştirelim" sözüne yer verilirken, derginin bu ayki röportajı ise aile ve evlilik uzmanı Saliha Erdim ile gerçekleştirilmiş.
 
Nisanur Dergisinin Eylül sayısında;Rana Çeçen; "Çocuklar, Allah-u Teâlâ`nın anne-babalara emanetidir" derken, Reyhan Çelebi ise "Geleceğimizi salih evlatlar üzerine inşa edelim" tavsiyesinde bulunuyor.
 
Rumeysa Durmaz; "Kendimizi ve evlatlarımızı küfrün kuklası olmaktan kurtaralım" derken, Zehra Ayhan ise "Tohumlarımızı İslam suyuna ve iman ışığına tabii tutarak yetiştirelim" talebinde bulunuyor.
 
Saadet Hale; "Namaz, İslami yaşantının mihenk taşı olduğundan Müslüman kadınlar arasında da şuurlu ile cahili birbirinden ayırır" tespitinde bulunurken, Arzu Demir ise annenin, dini eğitimde ilk öğretmen olduğu gerçeğine vurgu yapıyor.
 
Zehra Işık; "Bizi bizle sınırlandırmayan her durum ve ortamda, son derece dikkatli ve hassas bir üslup ve davranışa ihtiyacımız olmalıdır" derken, Ruveyda Önen ise "Sizin nikâhınızı aileleriniz kıydı benimkini ise Allah kıydı" diyen sevgili annemiz Zeynep binti Cahş`ı anlatıyor.
 
Şükran Kaya; "çocuk eğitiminde ceza" yazısında şiddet ve cezayı kıyaslarken, Sultan Demir ise bu ayki yazısında nefsin afetlerinden "kibir" konusuna yer veriyor.
 
Öte yandan İnşirah Suresi tefsiri, şifalı bir meyve olan incirin faydaları, patatesli sulu köfte tarifi ve daha birçok konu da derginin Eylül sayısında yer buluyor.
(Hamdullah Sevim - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir