• DOLAR 32.368
  • EURO 34.997
  • ALTIN 2325.305
  • ...
Hakaret Filmine Tepkiler Yağıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
DİYARBAKIR- Amerika`daki bir Kipti tarafından çekilen Peygamber Efendimize ve İslam`a hakaret içeren `Müslümanların Peygamberi Muhammed` filmine tepiler İslam Coğrafyası`nın her tarafından gelmeye devam ediyor. Mustazaflar Cemiyeti Diyarbakır Şubesi sözkonusu hakaret film ile ilgili olarak yazılı bir basın açıklaması yaparak, "Şeytanın görevini son iki üç asırdır üstlenen ve insanlığı çirkef emellerine alet etmek isteyip ahlaksızlık ve fuhşiyat çukurlarına yuvarlamak isteyen `Büyük Şeytan rol modelliğinde` "birbirinden ayırt etmede zorluk çektiğimiz iki ezeli İslam ve insanlık düşmanları olan fitnenin çıban başı ABD ve uşağı Siyonist devlet İsrail, yine İslam peygamber`i Hz. Muhammed`(s.a.v.)i hedef tahtasına oturtarak müslümanların kutsallarına hatta dinlerinin özüne hücum etme geleneklerini en üst seviyede sürdürmektedirler" ifadelerine yer verdi.
 
Açıklamada, Hz. Muhammed`e yapılan hakaretlerin gerek Yahudiler olsun ve gerekse de Hıristiyanların aşırı uçları Evangilistler olsun bir an bile bu kadim düşmanlıktan vazgeçmedikleri vurgulandı.
 
ABD İslam ile Hıristiyanlık Arasında Yeni Düşmanlıklar İcat Ediyor
Yazılı açıklama, yönetmen Stefan Clean`ın `Müslümanların peygamberi Muhammed` film ile Peygamberimize saldırması ve İslam Dinini barbarlıkla itham etmeleri bir kez daha düşmanlıkta ne kadar ileri derecede olduklarının bir göstergesidir olduğu hatırlatılarak şöyle devam etti: "Oysa tarih boyunca yaptıkları kurnaz ve tilkice hilelerinin sillesini yiyen Yahudiler,en son olarak ortaçağ Avrupalılardan büyük bir sille yemiş, İslam`ın şefkatli kucağına sığınmış, bu kutsal peygamberin öğretileri ile merhamet abidelerini anımsatan müslümanların gölgesinde nesillerini sürdürme fırsatını bulmuşlardı.
 
İyiliğin karşılığı iyilik olmak lazım iken; tiyneti bozuk olanlar iyilikten anlamamış; fitne, fesat ve ahlaksızlıklarını ve emperyal emellerini yaymalarına engel ve set olarak gördükleri İslam Dinini ve bu dinin Peygamberi olan Hz. Muhammed (s.a.v.)i ve Onun getirmiş olduğu insanlık hayatına ab-ı hayat bahşeyleyen değerli öğretilerini hedef tahtasına koymuş, habire saldırmaktadırlar. Aleni olarak ve dürüst bir mücadele ile İslam Dinine karşı mağlup olanlar hile ve desiselerle İslam Aleminin başını belaya sürüp İslam ile Hıristiyanlık arasında yeni düşmanlıklar icad ederek hem her iki inanç sahiplerini zayıflatmak ve hem de kendilerinin yapmış oldukları pisliklerini unutturmak yoluna gitmişlerdir. Fakat Yüce Allah`ın yardımı ve müslümanların basireti sayesinde her zaman oyunları deşifre edilmiş ve asıl düşmanın kim olduğu ortaya çıkarılmıştır."
 
İki Ortak Şeytan Kendi Sonlarını Hazırlıyor
Peygambere düşmanlık edip şahsiyetine zarar vermek isteyenlerin boşuna heveslendiği ifadeleri ile devam eden açıklama "İşlemiş oldukları zulümlerinin kan denizinde boğulmaya doğru sürüklenen iki ortak şeytan, kendi sonlarını kendi elleri ve beyinsiz başları ile hazırlamaktadırlar.Yapılan bu densiz ve alçakça girişimlerin temelinde İslam baharının etkisi de kaçınılmazdır. Ortadoğu`da kadim dostlarını kaybeden İsrail ve ABD kudurganlık pozisyonunda olup dünyayı tehlikeli bir mecraya sürmektedirler. Bu çerçevede Bu alçakların alçakça davranışlarını lanetliyor, Kahhar olan yüce Allah`ın onları kahreylemesini diliyor ve tüm Müslümanları bu çirkefliklere karşı en üst seviyeden tepki koymaya davet ediyoruz" ifadeleri ile son buldu. (Osman İçli-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir