• DOLAR 32.591
  • EURO 34.82
  • ALTIN 2508.478
  • ...
İslami değerlere yapılan saldırının sorumlusu Amerika`dır
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

İRAN- İran İslami Şura Meclisi Başkanı Ali Laricani, İslam Peygamberi Hz. Muhammed`e yönelik çirkin saldırıyı kınayarak, Amerika`da, İslam peygamberine yönelik böyle çirkin ve küstah bir filmin yapılması ve yayınlanası telin edilecek çirkin bir hareket olduğunu söyledi.

 

Laricani, Amerikalı siyasetçilerin, muhtelif kültür ve medeniyetlere destek verdiklerini söylemelerine rağmen, bu iddiaların tamamen yalan olduğu gibi desteklenen kültürlerin de fesad ve ahlaksızlık olduğunu ifade etti.

 

Laricani, ABD ve Siyonist rejiminin, kültürler arası kin ve nefret oluşturma siyasetlerinin, kabul edilmediğini belirterek, \"Amerikalılar tarafından, kültürler ve inançların tahrib edildiği ve Obama`nın iş başına gelmeden önce Müslümanlara karşı saygılı olacağı değişim siyasetleri izleyeceği söylemlerinin aksine bu gün, iş başına geldikten sonra, söylemlerinin büyük bir yalan olduğu daha net ortaya çıkmakta ve dünya Müslümanlarını üzüntüye boğan olaylara tanık olunmakta. Siyonist rejim ve ABD izledikleri bu siyasetlerle dünya Müslümanlarının kin ve nefretlerini alacaklar\" şeklinde konuştu.

Bu haberler de ilginizi çekebilir