• DOLAR 32.506
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2427.81
  • ...
Hırsız Kapıyı Çaldı!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Trajikomik olay dün gece Van`ın Vali Mithat Bey Mahallesi Çavuşbaşı caddesinde meydana geldi. Akşam kapılarını kapattıklarını anlatan Yılmaz Ertutar, sabah kalkınca kapılarının yerinde olmadıklarını fark etti.


Fıkra Gibi Hırsızlık Olayı
Mahallelerinde daha önce hırsızlık olaylarını yaşandığını ancak böylesiyle ilk kez karşılaştıklarını anlatan Hakan Ertutar, \"Akşam evime geldim ve kapımı kapattım. Sabah kalktım işe gideceğim. Baktım kapı yerinde yok. Yukarı tarafta hurdacılar var. Onlar çalmış olabilirler. Ne yapacağımı bilemiyorum. Hurdacılara bakacağım\" dedi.


Polis Devriye Gezmiyor
Geceleri merkeze çok yakın olmalarına rağmen polislerin devriye gezmediğini anlatan Ertutar, \"Polisler gece buralarda devriye gezmiyorlar. Herhangi bir güvenlik önlemi de yok. Hurdacılar da bundan cesaret alarak gece kapılarımızı yerinde sökerek çalmışlar. Diğer komsunun kini demir testeresiyle kesip almışlar\" şeklinde konuştu.


Dört Komşunun Kapıları Çalınmış
Sadece kendisinin değil üç komşusunun daha kapısının çalındığını anlatan Yılmaz Ertutar, \"Benim tek değil komşularımın da kapısını çalmışlar 3 komşumun daha kapısı çalınmış. Yetkilere sesleniyoruz burada polisler devriye gezseler iyi olur\" ifadelerini kullandı.


Kapısı çalınan ve ismini vermek istemeyen diğer bir komşu ise \"Hırsızlar bundan iki ay önce babamın odunluğuna girmişlerdi. Soba, soba borusu, soba tahtasını ne bulmuşlarsa çalmışlar. Dün gece ise hem bizim evin kapısını hem de babamın evlerinin kapısını çalmışlar. Ne yapacağımızı bilemiyoruz. Burada polislerin devriye gezmesini istiyoruz. Yoksa biz mahalleli kapılarımızın nöbetini tutacağız\" diye konuştu. (Murat Dalgın, Sedat Karatay-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir