• DOLAR 32.504
  • EURO 34.578
  • ALTIN 2476.359
  • ...
Maliye`den Ödüllü Yarışma Yapılacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- \"Akademik\" ve \"Genel\" olmak üzere iki kategoride düzenleneceği belirtilen yarışmada birincilere 25 bin TL ödül verileceğinin kaydedildi.


\"Akademik\" ve \"Genel\" olmak üzere iki kategoride düzenleneceği belirtilen yarışmaya başvuruda bulunmak isteyenlerin, projelerini 16 Kasım 2012 günü mesai bitimine kadar Gelir İdaresi Başkanlığı Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Müdürlüğü Dikmen/ANKARA adresine iadeli taahhütlü posta ile ulaştırmaları gerekiyor.

Katılımcılar yarışmaya kayıt dışı ekonomiyle mücadele konusunda özgün ve uygulanabilir projelerle başvuracaklardır. Projeler, \"Seçici Kurul\" tarafından değerlendirilecek ve her bir kategoride ilk beş dereceye girenlere para ödülleri verilecektir.

Gelir İdaresi Başkanlığı, yarışmaya sunulan kayda değer projeleri yayınlayabilecek, gerektiğinde istifadeye sunabilecek ancak yarışmacılar yarışmaya sundukları projeleri ile ilgili olarak sonradan telif hakkı vb. talebinde bulunamayacaklardır.

Akademik Projeler Kategorisi: Bu kategoride, Türkiye`deki üniversitelerin öğretim üyeleri, öğretim görevlileri ve araştırma görevlilerinin aday göstereceği, en fazla on beş (15) sayfa uzunluğunda (Times New Roman,12 punto,1.5 Aralık) özgün, uygulanabilir ve bilimsel çalışma kurallarına uygun tarzda hazırlanan projeler yarışacaktır.

Genel Projeler Kategorisi: Bu kategoride vatandaşlarımızın kayıt dışı ekonomiyle mücadeleye katkı sağlayacağını düşündükleri, açık ve anlaşılabilir tarzda hazırlanmış, en az 3 sayfa uygulanabilir ve özgün projeler yarışacaktır.

Başvuru
Akademik veya genel kategoride hazırlanarak yarışmaya aday gösterilecek projeler, Gelir İdaresi Başkanlığı Kayıt Dışı Ekonomiyle Mücadele Müdürlüğü Dikmen/ANKARA adresine iadeli taahhütlü posta ile gönderilecek. Başvurularda; yarışma kategorisi, ad, soyad, T.C. Kimlik No, açık adres ile sabit ve GSM telefon numaralarının mutlaka belirtilmesi gerekiyor.

Seçici Kurul
Dereceye girecek projeler \"Seçici Kurul\" tarafından tek aşamalı bir değerlendirmeye tabi tutularak belirlenecektir.

Süre
Projeler 16 Kasım 2012 tarihine kadar Gelir İdaresi Başkanlığına gönderilecek. Yarışmada dereceye girenler Aralık ayı içinde açıklanacak.

Ödül
Birinciye: 25.000.TL
İkinciye: 15.000.TL
Üçüncüye: 10.000.TL
Dördüncüye: 7.500.TL
Beşinciye: 5.000.TL (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir