• DOLAR 32.584
  • EURO 34.918
  • ALTIN 2429.668
  • ...
Final İlkokulu ve Anasınıfları Basına Tanıtıldı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman Final Dersaneleri Bölge Müdürü Ramazan Bozkurt, Tilmerç Köyü yakınlarında 17 Eylül`de 2012-2013 eğitim ve öğretim yılında hizmete girecek olan okulu basın mensuplarına tanıttı.


İçerisinde kapalı spor salonundan, çamur banyosuna, ekim ve dikim bahçesinden açık ve kapalı oyun parklarına kadar çok amaçlı okulun tanıtımında konuşan Bozkurt, 2 bin 100 metre kare kapalı ve bin 500 metre kare bahçe alanı bulunan okulun maliyetinin yaklaşık 2 milyon 500 bin TL`ye mal olacağını açıkladı. İçerisinde 35 kişinin istihdam edilecek.


Bozkurt: \"Binamızı yaklaşık 100 günde tamamladık. Bize bugünkü maliyeti yaklaşık olarak 2 milyon 300 bin TL`dir. Tabi bu rakam önümüzdeki günlerde 2 milyon 500 bin TL`ye kadar çıkmasını tahmin ediyoruz\" dedi.


Okulda önceliğin güvenlik olduğunun altını çizen Ramazan Bozkurt, ailelerin çocuklarını gönül rahatlığı içerisinde okullarına gönderebileceklerini ve binanın 7 kata göre statiğinin yapıldığını ayrıca kullanılan malzemenin çok kaliteli olduğuna vurgu yaptı. Çocuklar için her türlü konfor ve güvenliği düşündüklerini ifade eden Batman Final Dersaneleri Bölge Müdürü Ramazan Bozkurt, çocukların sağlıklı ve enerjilerini boşaltmaları amacıyla sportif faaliyetlere öncelik verildiğini söyledi.

Verilen yemeğin ardından basın mensuplarına binanın teknik ve idari yapısı hakkında bilgi verildi. (Veysi Rüzgar-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir