• DOLAR 32.578
  • EURO 34.91
  • ALTIN 2425.77
  • ...
Bu Bebek Kendini Anne Karnında Sanıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- Normal doğumuna 40 gün kala erken doğum ile dünyaya gelen on günlük Muhammed Emin kendini hayla anne karnında sanıyor.

Normal doğum için daha 40 gün süresi olan fakat tıbbı zorunluluktan dolayı sezaryan ile doğum yapmak zorunda kalan anne Fatma B. on günlük oğlu Muhammed Emin`in kendisini hala anne karnında sandığını belirtti.

Fatma B. , bu durumu fark ettiği anı ise şöyle ifade etti:"Oğlum kendisini benim karnımda sanıyor. Süt emmiyor, idrarını yapmıyor ve sürekli uyuyor. Bu durumu gördüğümüz zaman korktuk. Çünkü ilk defa böyle bir durum ile karşı karşıyaydık. Hemen doktora götürdük. Doktor ise, bebek kırk gün erken doğduğu için kendisini hayla anne karnında sanıyor. Onun için uykusundan zorlada olsa uyandıracaksınız, emzireceksiniz ve diğer ihtiyaçlarını gidereceksiniz. Bu hal normal doğumu olan sürenin gelmesine kadar devam edecektir diye bana söyledi."

Fatma B. "Benim daha önce altı çocuğum oldu fakat böyle bir durum ile hiç karşılaşmadım. Bu durum beni ve ailemi hayretler içerisinde bıraktı diyerek duygularını dile getirdi.

(Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir