• DOLAR 32.563
  • EURO 34.817
  • ALTIN 2489.29
  • ...
`Amerika ve israil Aslanın Kuyruğuyla Oynuyor`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Mustazaflar Cemiyeti Genel Başkanı Abdurrahman Cens, Amerika`da gösterime giren bir filmde Hz. Muhammed`e (sav) hakaret edilmesi olayı ile ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Cens, Amerika`da gösterime giren bir filmde Hz. Muhammed`e (S.A.V) hakaret edilmesinin aslanın kuyruğuyla oynamaya benzeterek, "Büyük şeytan Amerika ve İsrail aslanın kuyruğuyla oynuyor, aslanın kuyruğuyla oynamak ise şakaya gelmez." dedi.

Canların uğruna feda olacağı Hz. Muhammed`e (sav) hakaretin asla kabul edilemeyeceğini belirten Cens, "Hiçbir Müslüman böyle bir küstahlığa tahammül edemez, bu tür bir saldırıyı kabul edemez. Yeryüzünde hiç kimsenin Efendimize dil uzatmaya haddi ve hakkı yoktur. Düşünce özgürlüğü ve basın özgürlüğü hiç kimseye Müslümanların kutsallarına edepsizlikte bulunma hakkı vermez." ifadelerini kullandı.

Cens, daha önce mukaddes kitabımız Kur`an-ı Kerim`in yakılmasında elebaşılığını üstlenen Amerika ve Filistin`de Bi`r Es-Saba Camiinde içki festivali düzenlemek isteyen İsrail`in bu tür kışkırtmaların nasıl bir boyut kazanacağını çok iyi bilmelerine rağmen maksatlı olarak İslam aleminin sinirlerini gerdiklerini kaydetti.

Cens, "Bu menfur olayın tüm müsebbiblerini, Büyük Şeytan Amerika ve israili lanetliyor ve tüm Müslümanlardan bu çirkin saldırıya karşı en üst düzeyde tepki göstermelerini bekliyoruz" şeklinde açıklamasına son verdi.(Veysi Demir-İLKHA)
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir