• DOLAR 32.545
  • EURO 34.95
  • ALTIN 2429.026
  • ...
İşgal Yönetiminden 63 Milyon Dolarlık Yardım
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist medya kaynakları, büyük bir mali kriz içinde olan ve son günlerde birçok yerde protesto edilen Feyyad hükümetini kurtarmak için Siyonist Başbakan Benyamin Netanyahu’nun 63 milyon doların Özerk Yönetim`e aktarılması için talimat verdiğini belirtti.

Haberi veren işgal radyosu, Başbakan Netanyahu’nun bu konuda danışmanlarından Yitzhak Molcho’yu görevlendirdiğini ve kendisine bu meblağın aktırılması için Özerk Yönetim`deki yetkililerle koordinasyon içinde çalışmasını istediğini belirterek, Netanyahu’nun “İsrail, Filistin Özerk Yönetimi`ne yardım için birkaç alanda çalışmalar yürütüyor” dediğini de aktardı.

Diğer taraftan Siyonist istihbarat teşkilatlarının da Batı Yaka’da başlayan gösterilerin üçüncü bir intifadaya dönüşmesini engellemek için Siyonist hükümetten elini çabuk tutmasını ve Filistin Özerk Yönetimi adına aldığı aylık yaklaşık 100 milyon dolarlık meblağı acilen aktarmasını istediği belirtildi.

Maariv gazetesi ise, İsrail yönetiminin büyük bir ekonomik darboğazdan geçen Ramallah yönetimini yıkılmaktan kurtarmak için Amerika ve Avrupa Birliği`nden önemli bazı taleplerde bulunduğunu yazdı.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir