• DOLAR 32.579
  • EURO 34.772
  • ALTIN 2486.942
  • ...
Başkan`a Destek Mesajları Yağıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Isparta Yalvaç’ta tecavüzcüsünü öldüren evli ve 2 çocuk annesi kadına “Topluma iyi bir ders verdiği için Nevin Yıldırım`ı gönülden destekliyorum. Türk ve İslam kadınının yapması gerekeni yaptı” açıklamasıyla sahip çıkarak, maddi yardım sözü veren Belediye Başkanı’na Türkiye’nin dört bir yanından tebrik mesajları yağıyor.

Yalvaç Belediye Başkanı DP`li Tekin Bayram`ın bu sözleri Milliyet, Posta gibi gazeteleri hayli rahatsız etmişti.

DP`li Başkan`a, bu gazetelerin aksine, Türkiye`nin dört bir yanından destek mesajları yağıyor.

Habervaktim`in ulaştığı Belediye Başkanı Bayram “Bazı gazeteler ‘bu ne biçim laf` diye yazmış. Umurumda değil. Sözlerimin arkasındayım. Bu açıklamayı yaptığım andan itibaren telefonlarım susmadı. Türkiye`nin her yerinden tebrik ve destek mesajları geliyor. Birileri rahatsız olmuş olabilir ama millet neyin ne olduğunu görebiliyor, bilebiliyor. Herkesten Allah razı olsun” dedi.

BAŞKAN`IN TAKDİR TOPLAYAN SÖZLERİ
Isparta Yalvaç`ın Koruyaka Köyü`nde oturan 2 çocuk annesi evli Nevin Yıldırım (26), kendisine tecavüz edip hamile bırakan 2 çocuk babası Nurettin Gider`i (35) 28 Ağustos`ta tüfekle öldürmüş kestiği başını çuvala koyup, “İşte namusumla oynayanın kellesi” diyerek köy kahvesinin önüne atmıştı.

Yalvaç`ın Demokrat Partili Belediye Başkanı Tekin Bayram dün şöyle konuşmuştu: “Topluma iyi bir ders verdiği için Nevin Yıldırım`ı gönülden destekliyorum. Yasalar tecavüz suçu işleyenlere yeterince ceza vermiyor.

Nevin Yıldırım, namusunu korudu, ahlaksızlara ders verdi. Türk ve İslam kadınının yapması gerekeni yaptı. Başında olduğum ‘Yalvaç Güçsüzlere Yardım Sağlık ve Eğitim Vakfı` hapisteki Nevin Yıldırım`a aylık 150 lira yardım yapacak. Koğuşuna televizyon, halı alacak.”

Habervaktim.com

Bu haberler de ilginizi çekebilir