• DOLAR 32.522
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2423.518
  • ...
Sağlık Sen`den Sağlık Çalışanlarına Yüksek Lisans Fırsatı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

DİYARBAKIR- Memur Sen Konfederasyonu Sağlık Sen (Sağlık ve Sosyal Hizmetler Çalışanları Sendikası) Diyarbakır Şubesi, Beykent Üniversitesiyle, Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Hastane Yönetimi alanında Yüksek Lisans eğitimini alma noktasında iş birliği sağladı.

 

 

Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Hastane Yönetimi alanında Yüksek Lisans eğitimini alma noktasında İmzalanan protokolü Sağlık Sen Diyarbakır Şubesi adına, Şube Başkanı Nurhak Ensarioğlu, Beykent Üniversitesi adına ise Hukuk Fakültesi öğretim Üyesi Prof Dr Mehmet Fikret Gezgin İmzaladı.

 

Protokolden hemen sonra Sağlık Sen Diyarbakır Şubesi Başkanı Ensarioğlu bir basın açıklaması yaparak, Sağlıkta dönüşüm programı ile birlikte yaşanan son dönemlerdeki yeniden yapılanmaların ve sağlık hizmetlerinin son derece dinamik bir şekilde yaşanmasına ve sağlık hizmetleri yönetiminin oldukça zor olduğu bir ortamda gerçekleşmesine neden olduğuna dikkat çekti.

 

Ensarioğlu, Toplumun sağlık düzeyini yükseltme görevini üstlenen sağlık çalışanlarının etkili, verimli ve kaliteli bir şekilde hizmet sunmasının son derece önemlidir diyerek, basın açıklamasını şöyle sürdürdü: \"Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi, sağlık çalışanlarının çalışma ortamlarının ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi kadar eğitim düzeylerinin de desteklenmesi ve bu konuda katkıda bulunulması gerektiğini önemsemektedir. Diyarbakır ilimizde bulunan çeşitli hastane ve sağlık kuruluşunda hizmet veren lisans mezunu sağlık çalışanı arkadaşlarımız, mesleki bilgi, beceri ve donanımlarını arttırmak, aynı zamanda da kişisel gelişimlerine katkı sağlamak amacıyla, yüksek lisans yapmayı hedeflemişlerdir. Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi, çeşitli üniversitelerle görüşmüş ve Beykent Üniversitesiyle, Sağlık Kurumları İşletmeciliği ve Hastane Yönetimi alanında Yüksek Lisans eğitimini alma noktasında iş birliği sağlamışlardır.\"

 

Sorunun Değil Çözümün Bir Parçasıyız

Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanları Sendikası (Sağlık-Sen) olarak her zaman sağlık çalışanlarının yanında hak ve menfaatlerinin peşinde koşan, sorunun değil çözümün bir parçası olduklarını her fırsatta dile getirdiklerini ifade eden Ensarioğlu, sağlık çalışanı arkadaşlarını yalnız ve sahipsiz bırakmadıklarını açıkladı.

 

Ensarioğlu, son olarak, dinamik ve yenilikçi bir yüzle ezber bozan bir sendikacılık ortaya koyduklarını belirterek; \"Sağlık-Sen Diyarbakır Şubesi `Sağlıkta Vizyon` çalışmalarımız kapsamında gerçekleştirdiğimiz `Sağlık Çalışanlarına Yüksek Lisans Fırsatı` projemizin tüm sağlık çalışanlarımıza hayırlı olmasını dileriz\" dedi. (Osman İçli-İLKHA)


Bu haberler de ilginizi çekebilir