• DOLAR 32.566
  • EURO 34.798
  • ALTIN 2423.383
  • ...
Batman İlk Köprülü Kavşağına Kavuşacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN - Önceki gün Karayolları Batman Şefliğini ziyaret ederek burada Diyarbakır Bölge Müdürü Şamil Gülen ve Batman Şube Şefi Fehmi Değirmen ile görüşen Özdemir, Batman`da devam eden yatırım ve programlar hakkında bilgi aldı.

Milletvekili Özdemir, Eski Devlet Hastanesi köprülü kavşağının temelinin atıldığın ve çalışmalara başlandığını belirterek, bu yatırımın tamamlanmasıyla trafiğin büyük oranda rahatlayacağını ve Batman`ın ilk köprülü kavşağa kavuşacağını söyledi. Bunun dışında 3 köprülü kavşağın proje çalışmalarının sürdüğünü de hatırlatan Özdemir, bu Güney ve Kuzey çevre yollarının yatırımların hayata geçmesiyle Batman trafik sorunun çözüleceğini bildirdi.

15 kilometre uzunluğundaki Güney Çevre Yolunda çalışmaların uzun zaman önce başladığını kaydeden Özdemir, bir süredir devam eden kamulaştırma problemlerinin aşılmaya çalışıldığını belirterek, bu sorunun aşılmasıyla yolun yakın zamanda tamamlanacağını dile getirdi.

Bismil yolundan Silvan yoluna bağlantı yapılarak Doğudan gelen araçları Batman içinden çıkaracak olan Kuzey Çevre Yolu hakkında da bilgi veren Özdemir, yolun proje çalışmalarının sürdüğünü söyledi. (Halid Coşkun-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir