• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Adana Basınından Kısa Başlıklar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

ADANA -12 Eylül 2012 Çarşamba Günü yayımlanan gazetelerin bazı haber başlıkları şöyle:

ADANA HABER GAZETESİ: KALK O KOLTUKTAN ALDIRMAZ ADANA BU REZALETİ KALDIRMAZ
Büyükşehir İddianamesi`nde yer alan bir ifade, Adana`nın siyasi belediyecilik tarihinde eşine rastlanmamış bir rezilliği gün yüzüne çıkardı. Olayın faillerinden biri içerde diğeri Büyükşehir`de… halen ASKİ Genel Müdürlüğü görevini vekaleten sürdüre Kadir Küreksiz`in 19 Ekim 2011 tarihinde Emniyet Müdürlüğü Organize Büro Amirliği`nde verdiği ifade de Başkan Danışmanı ve Daire Başkanı pozisyonunda görev yapan kişilerin, bir Genel Müdür`e yönelik nasıl şantaj yaptıklarını gözler önüne seriyor.

İfadesi Kan Dondurdu
Yüreğir İlçesi, Dede Korkut Mahallesi`nde 3 Eylül`de arkadaşı Sedat Öztemur`u (38) vahşice öldürdükten sonra yakalanarak tutuklanan Erkan Demir hakkındaki soruşturma tamamlandı. Cinayet suçlamasıyla ömür boyu hapis istemiyle dava açılan katil zanlısının ifadesi kan dondurdu. Zanlı ifadesinde\" ölmesi için koyun gibi kafasını tutup kestim\" dedi.

Fas Uyruklu Turistler Fuhuşta Yakalandı
Türkiye`ye İstanbul üzerinden giriş yapıp Adana`ya gelen 3 Fas uyruklu kadın parasız kalınca harçlık için fuhuş yaparken yakalandı.

TOROS GAZETESİ: OSB`NİN HIZINI SURİYE`DE KESEMEDİ
Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi Bölgesi Genel Sekreteri Mustafa Keskin, bu yılın ilk 8 aylık dönemindeki enerji tüketiminin geçen yılın aynı dönemine göre yüzde 26 artış gösterdiğini belirterek Suriye`deki olayların OSB`nin hızını kesmediğini söyledi.

Karpuzcular Belediye Otobüsünü Rehin Aldı

Tarladan karpuz alıp Adana`nın çeşitli yerlerinde seyyar olarak satan karpuzcular zabıta tarafından uyarıldı. Ancak seyyar esnafı uyarılara aldırış etmeden karpuz satmaya devam etti. Bunun üzerine zabıta ekipleri karpuz satan kamyonetlerle 2 Bin TL`den başlayan para cezaları yazıldı. Bu duruma sinirlenen esnaflar Merkez Yüreğir İlçesi Solaklı Mahallesi`nin giriş ve çıkışlarını trafiğe kapatarak yolcu taşıyan Belediye otobüsünü içinden yolcularını indirerek rehin aldı.

Mezarlık ve Defin Ücretleri Kalkıyor
Adana Büyükşehir Belediye Meclisi, Mezarlık ve defin hizmetlerinden herhangi bir ücret alınmaması noktasında son kararını bugün verecek. Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Zihni Aldırmaz konuyla ilgili yaptığı açıklamada, \" vatandaşlardan defin sırasında küçükte olsa bir ücret alınıyordu onu kaldırıyoruz. Aile mezarlıklarından alınan ücret devam edecek, yoksa bu işin içinden çıkamayız\" dedi. (Mustafa Çiçek- İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir