• DOLAR 32.531
  • EURO 35.002
  • ALTIN 2435.09
  • ...
Van Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

VAN - Van`da yayın yapan gazete ve internet sitelerinden bazı haber başlıkları;

VAN OLAY GAZETESİ: KUR`AN VE SİYERLE ÇOCUKLARINIZIN GELECEĞİNİ KURTARIN
Kur`an-ı Kerim ve Siyer (Peygamber Efendimizin Hayatı) derslerini seçmek için 12 Eylül 2012`nin son gün olduğunu hatırlatan Mekteb-Der, velilere seslenerek, \"Kur`an ve Siyerle çocuklarınızın geleceğini kurtarın\" dedi.

PKK`ya Ait Sığınak`ta Bakın Neler Çıktı
Van`ın Başkale İlçesi Yanal Köyü bölgesinde yapılan arazi arama ve tarama faaliyeti sırasında PKK mensuplarınca inşa edilen bir sığınak tespit edildi.

Van-Başkale Karayolunda Trafik Kazası: 2 Yaralı
Van-Başkale karayolunda meydana gelen trafik kazasında biri ağır iki kişi yaralandı.

Vanlıların Gözü Aydın
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde bölgenin ilk `Göz bankası` kuruldu. Konu hakkında açıklamalarda bulunan Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Necmettin Bilici, şimdiye kadar bölge insanının göz nakilleri için büyük kentlere gitmek zorunda kaldığını, ancak bundan sonra artık Van`da kornea nakli yapılmasının mümkün olabileceğini söyledi.

BÖLGE GAZETESİ: GÜNAY: VAN, TOKİ`LER SAYESİNDE ARTIK DENİZ MANZARALI OLDU
Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, temel atma ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Van`da TOKİ konutlarında incelemelerde bulundu. Bakan Günay, Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından yapılan konutlar sayesinde, şehrin tamamen deniz manzaralı olduğunu söyleyerek, emeği geçenlere teşekkür etti.

ŞEHRİVAN: ATALAY MUAMMASI
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen TOKİ konutlarının kura çekimi için Van`a gelen Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay`ın Van`dan aday olacağı ile ilgili söylentiler gündemi sıkça meşgul etti.

Elektrik Yok Su Yok
Van`da yaşanan ve iki kişinin yaşamını yitirmesine neden olan sel felaketinin yaraları hala sarılamadı.

VAN POSTASI: VAN`DA GÖZ BANKASI KURULDU
Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Dr. Necmettin Bilici: \" İlk Kornea nakli yakında yapılacak\"

CHP Aydın Milletvekili Baydar`dan VATSO`ya ziyaret
Çeşitli temaslarda bulunmak üzere Van`a gelen cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın Milletvekili Metin Lütfi Baydar, Van Ticaret ve Sanayi Odası (VATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mirza Nadiroğlu`nu ziyaret etti.

VANGÖLÜ EKSPRES: YENİ ATANAN ÖĞRETMENLER ÇİÇEKLERLE KARŞILANDI
10 Eylül 2012 tarihinde gerçekleştirilen 40.000 öğretmenin atamasında ilimize atanan 1242 öğretmen göreve başlamak için Van`a geldi.
Van`daki Okul Bahçelerine, Çok Amaçlı ve Depreme Dayanıklı Spor

Tesisleri Yapılıyor
Gençlik Hizmetleri ve Spor il Müdürlüğü tarafından yapılan projeler kapsamı içerisinde 3 ilköğretim okulu bahçesine çok amaçlı prefabrik çelik konsilasyon`lu kapalı spor salonu yapılıyor.

İKİ NİSAN: VAN-HAKKARİ KARAYOLUNDA HEYELAN
Van`ın Başkale ilçesi yakınlarında yağışlarla birlikte meydana gelen selden dolayı çok sayıda araç yolcularla birlikte karayolunda mahsur kaldı. (Fırat Arslan - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir