• DOLAR 32.378
  • EURO 35.044
  • ALTIN 2326.038
  • ...
Hz. Peygamber`e Hakaret Eden Filmin Yapımcıları  Yargılanmalıdırlar
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Filistin Vakıflar ve Dini İşler Bakanı Dr. İsmail Rıdvan, Amerika`da yaşayan fanatik Kıptiler tarafından çekilen, Peygamber Efendimiz`e ve İslam`a hakaret içeren "Müslümanların Peygamberi Muhammed" isimli sinema filmini şiddetle kınadı.

Rıdvan, bugün (11 Eylül Salı) konuyla ilgili yaptığı ve Filistin Enformasyon Merkezi`ne ulaşan açıklamasında, söz konusu filmin dinlere hakaret ettiğini, fitneyi körüklediğini ve filmi çeken insanların ne kadar alçak bir seviyede olduklarını gösterdiğini belirterek, filmin yapımcılarının hesaba çekilmesini ve boykot edilmesini istedi.

Filmin yapımcılarının amacının dünyadaki Müslümanlarla Hıristiyanlar arasında fitne çıkarmak olduğunu ifade eden Rıdvan, "Bu ırkçı tavrı Müslümanlardan önce Kıptiler kabul etmez" dedi.

Söz konusu filmin Amerikan sinema salonlarında gösterime girmesini de eleştiren Rıdvan, Amerikalı papaz Terry Jones`in Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed aleyhinde yürüttüğü çirkin kampanyayı da kınadı. Irkçı papaz Terry Jones, son olarak İslam Peygamberi`ni halk mahkemesinde yargılama çağrısında bulunmuştu.
 

Filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir