• DOLAR 32.498
  • EURO 34.962
  • ALTIN 2429.209
  • ...
İzmir`de Dehşet: 5 Ölü
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, Birgi beldesi ile Üçkonak köyü arasında bir incir bahçesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, R.T. (40) ile sınır anlaşmazlığı sebebiyle husumet duyduğu İbrahim Özdağ (55) tartışmaya başladı. Tartışmanın büyümesi R.T., yanında getirdiği pompalı tüfek ile İbrahim Özdağ, eşi Sezer Özdağ, gelini Ömrüye Özdağ ve ailenin yanında çalışan komşu İsmail Su’ya ateş etti. Kurşunların hedefi olan 4 kişi olay yerinde hayatını kaybetti.

İddiaya göre, R.T., olaydan sonra belde merkezine gitti ve bir bakkaldan sigara alıp olay yerine döndü. R.T., olay yerinin az ilerisinde bulunan kendilerine ait incir bahçesinde intihar etti.

Olayın ardından incir bahçelerine gelen İbrahim Özdağ’ın oğlu İzzet Özdağ; babasının, annesinin, eşinin ve yanlarında çalışan işçinin cesetleri ile karşılaştı. Olay yerine gelen jandarma ekipleri, bölgede inceleme yaptı. Ekipler, olay yerine yakın bir noktada Raşit Taşpazar`ın cesedini buldu.

Hayatını kaybeden 5 kişinin cesetleri, otopsi amacı ile İzmir Adli Tıp Kurumu`na gönderildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı İHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir