• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Bingöl`de Geçici İşçi Alımları Ertelendi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL - İş-Kur İl Müdürlüğü, Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında okullarda çalıştırılmak üzere 530 geçici personel istihdamı edileceğini ve kuraların ise 12 Eylül 2012`de çekileceğini açıklamıştı.

 

Bingöl Valiliği`nden yapılan duyuruda kuraların ertelendiği belirtilerek, \"Basın yolu ile ilan edilen Toplum Yararına Çalışma Programları çerçevesinde uygun görülen projeler için İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Genç İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Solhan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Karlıova İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Kiğı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Adaklı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, Yedisu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Yayladere İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile protokol imzalanmış olup son başvuru 10.09.2012 katılımcı kura tarihi 12.09.12 ve proje başlatma tarihi 17.09.2012 olarak belirlenmiş ancak İŞKUR Genel Müdürlüğünün şifai talimatı doğrultusunda ikinci bir emre kadar kura çekimi ertelenmiştir.\" denildi.

 

Açıklamada, yeni kura tarihinin belirlenmesi durumunda gerekli duyurular tekrar yerel basın aracılığıyla yapılacağı kaydedildi. (Nihat Kanat - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir