• DOLAR 32.603
  • EURO 34.802
  • ALTIN 2496.525
  • ...
Batı Yaka`daki Gösteriler İşgalciyi Korkutuyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist askeri kaynaklar, Batı Yaka`da hayat pahalılığını ve yolsuzlukları protesto için düzenlenen gösterilerin yayılarak Yahudi yerleşkelerine ve işgal altındaki topraklara sıçramasından ve üçüncü bir intifadaya dönüşmesinden korkulduğunu ifade etti.

Filistin Özerk Yönetimi güvenlik güçlerinin Batı Yaka`da her şeyin kontrol altında olduğunu söylemesine ve üçüncü bir intifadaya izin verilmeyeceğine dair işgal rejimine güvence vermesine rağmen işgal rejimindeki kaygının devam ettiğini bildiren Siyonist askeri kaynaklar, gösterilerin artarak devam etmesinin sözkonusu kaygının daha da arttırdığını söyledi.

Batı Yaka`daki gösterilerin yaygınlaşarak işgal güçlerine ait askeri kontrol noktalarını ve Batı Yaka topraklarında kurulu Yahudi yerleşkelerini hedef alan saldırılara dönüşebileceği belirtilirken, işgal rejimi güvenlik kaynakları işgal ordusunun olayların kontrolden çıkmasına yol açabilecek her türlü gelişmeyi yakından takip ettiğini ifade etti.

Siyonist kaynaklar, işgal rejiminde güvenlik yetkililerinin Batı Yaka`da olayların kontrolden çıkması ihtimalini değerlendirdiklerini ve böyle bir durumda nelerin yaşanabileceğini tahmin etmeye çalıştıklarını söyledi.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir