• DOLAR 32.6
  • EURO 34.786
  • ALTIN 2412.237
  • ...
Siyonist Saldırıda 4 Filistinli Yaralandı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Siyonist işgal güçlerinin gece yarısından sonra ve bu sabah (10 Eylül Pazartesi) Gazze Şeridi`ndeki çeşitli hedeflere düzenlediği hava saldırılarında dört Filistinli yaralandı. Yaralılardan üçünün aynı aileden olduğu bildirildi.

Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra, işgal güçlerinin saldırısı sonucu dört kişinin yaralandığını ve yaralıların tedavi için hastanelere kaldırıldıklarını söyledi.

Yaralılardan üçünün işgal uçaklarının Gazze Şeridi`nin orta kesimindeki En-Nuseyrat Mülteci Kampı yakınlarındaki bir araziye attığı iki füzeden biri evine isabet eden Filistinli vatandaş ile eşi ve çocuğu olduğunu ifade eden El-Kudra, yaralıların Deir El-Belah`taki El-Aksa Şehitleri Hastanesi`ne kaldırıldığını bildirdi.

Dördüncü yaralının ise on yaşlarında bir çocuk olduğunu ve Siyonist işgal güçlerinin Rafah`ın doğusuna düzenlediği saldırıda yaralandığını belirten El-Kudra, yaralı çocuğun Rafah`taki Yusuf En-Neccar Hastanesi`ne kaldırıldığını açıkladı.

Siyonist işgal güçlerinin hava saldırılarının dün gece yarısından hemen sonra başladığı ve Gazze`nin doğusundaki Et-Tuffah mahallesinde bulunan İzzeddin El-Kassam Tugayları`na ait eğitim alanının bombalandığı, saldırı sırasında iki büyük patlamanın işitildiği ve saldırıya uğrayan bölgeden alevlerin yükseldiği kaydedildi.

Filistin Enformasyon Merkezi muhabiri, saldırı sonrası ilk yardım ekiplerinin ve ambulansların saldırıya uğrayan bölgeye akın ettiğini ve saldırıda ölen veya yaralanan olup olmadığı konusunda henüz herhangi bir bilgi verilmediğini söyledi.

filistinhaber

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir