• DOLAR 32.6
  • EURO 34.851
  • ALTIN 2496.944
  • ...

Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşke’sinde, Şanlıurfa’da,  istihdamın arttırılmasına yönelik olarak tasarlanan mesleki rehberlik ve danışmanlık merkezi İŞKUR Artı Hizmet Noktası açıldı.

Açılış töreninde konuşan İŞKUR Kurumsal Organizasyon Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Fahrettin Kaya, üniversiteden mezun olma ve işgücü piyasasına girme aşamasına gelmiş öğrencilere danışmanlık hizmeti sunulması amacıyla üniversite irtibat noktalarının hayata geçirildiğini söyledi.

Üniversitede eğitim gören öğrencilerin iş hayatı ile entegrasyonunu sağlamak üzere kurulan rehberlik ve danışmanlık hizmetlerinin önemine dikkat çeken Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik ise konuşmasında, merkezin hem üniversiteye hem de Şanlıurfa’ya hayırlı olması temennisinde bulundu.

Açılış konuşmalarının ardından kurdelesi kesilen merkezi gezen heyet, sunulacak hizmetlerle ilgili olarak İŞKUR Artı Hizmet Noktası yetkililerinden bilgi aldı.

Açılış törenine Şanlıurfa Vali Yardımcısı Sinan Başak, Harran Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Sabri Çelik, İŞKUR Kurumsal Organizasyon Bilgi İşlem Dairesi Başkanı Fahrettin Kaya, Çalışma ve İl Kurumu Müdürü Lezgin Özmen, Esnaf ve Sanatkâr Odaları Birliği Başkanı Şefik Bakay, Rektör Yardımcıları ve çok sayıda davetli katıldı. (Abdurahman Uğurlu-İLKHA)