• DOLAR 32.504
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
`Bunların Hepsi Kafadan Çatlak`
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN - Tarsus`ta sezonluk olarak tabla üzerinde fıstık ve fındık satan bir kişi, müşterilerin dikkatini çekmek için ilginç ve bir o kadar da etkili bir yola başvurdu.
 
Her yıl bu sezonda seyyar olarak fıstık ve fındık sattığını söyleyen Ali Köksal; "Ben her yaz sezonunda tabla üzerinde fıstık ve fındık satarım. Şimdiye kadar tabla üzerine sadece fiyat etiketi ile birlikte "taze mahsul, yeni mahsul" diye yazılı etiketler asardım. Ama işlerim yavaş şekilde gidiyordu. Ben de, işlerimin nasıl açılacağını, müşterilerin dikkatini nasıl çekerim diye düşünürken, birden aklıma ilginç ve anlamlı bir yöntem geldi.
 
Önce aldığım bazı Antep fıstıklarını kontrol ettim. Hemen hemen hepsinin ağızlarının açık, yani çatlak diye tabir ettiğimiz durumdaydı. Ben de tablamın üzerine "Bunların Hepsi Kafadan Çatlak" diye yazı ve etiketler astım. Birden vatandaşların dikkatini çekmeye başladı. Yaptığım bu ilginç ve anlamlı fikir sayesinde işlerim şu an çok iyi durumda. Şunu anladım ki, artık vatandaşlar, sıradanlaşmış şeylere ilgi göstermeyip, ilginç şeyler görmek istiyorlar." diye konuştu. (A. Hakim Kurt - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir