• DOLAR 32.516
  • EURO 34.591
  • ALTIN 2498.764
  • ...
Çakmak Patladı: 1 Ölü 2 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Olay, saat 21.30 sıralarında Hürriyet Mahallesi 1486. Sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lise öğrencisi Emre Gezer (16) evlerinin önünde park halinde bulunan babasına ait 70 FK 091 plakalı otomobile arkadaşları Kemal Öztürk, Mehmet Şimşek, Fatih Menekşe ve Kadir Kocadurmuş ile birlikte binerek sohbet etmeye başladı.

Sohbet sırasında Emre Gezer, camları kapalı olan otomobilin içinde arkadaşına ait çakmağı gaz tüpüyle doldurmaya başladı. Emre Gezer, doldurduğu çakmağı kontrol amacıyla ateşleyince, araçta biriken gaz nedeniyle elindeki çakmak ve gaz tüpü patladı.

Meydana gelen patlama sonrası Emre Gezer, Kemal Öztürk ve Fatih Menekşe çeşitli yerlerinden yaralandı. Yaralılardan durumu ağır olan Emre Gezer, arkadaşlarının çağırdığı ambulansla Karaman Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. Gezer, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Ellerinde ve yüzünde yanıklar oluşan Kemal Öztürk ve Fatih Menekşe ise tedavi altına alındı.

Olaydan sonra polis ekipleri, aracın etrafına güvenlik şeridi çekerek otomobilde incelemelerde bulundu. LPG`li olduğu öğrenilen otomobilin, gazı güvenlik nedeniyle itfaiye tarafından kesildi. Savcının da yaptığı incelemelerin ardından olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Bu haberler de ilginizi çekebilir