• DOLAR 32.663
  • EURO 34.815
  • ALTIN 2508.569
  • ...
Emekliler Derneği Kongreye Gidiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN- Emekliler Derneği Batman Şubesi kongreye gidiyor. Batman Emekliler Derneği Başkanı Fikri Çelik, dernek binasında saat:12.30`da yeni yönetimle birlikte basın toplantısı düzenledi.

 

11 Eylül Salı günü saat: 10.00`da Yeni Kültür Merkezi konferans salonunda yapılacak kongre ile ilgili bilgi veren Batman Emekliler Derneği Başkanı Fikri Çelik, \"Yaklaşık üç senedir kurduğumuz Emekliler Derneğini daha ileriye getirmek ve emeklilerimize sahip çıkarak onlara hizmet etmek için bu derneği kurduk. Bundan sonrada Batmanlı emeklilerimize daha iyi şartlarda sahip çıkarak onların hakkını savunmak için her zaman emeklilerimizin yanında olacağız\" dedi.

 

Kongreye tüm emeklileri davet eden Başkan Çelik, \"2003 yılında emekli olduğumdan beri Batman`da 24 bin emeklinin olduğunu bu emekli kitlesinin bir araya gelip dertlerinin sıkıntılarının ve hatta bilgi almak için bile başvuracak bir yerin olmadığını gördüm. Bu sıkıntıların ortadan kalkması için Batman`da bir emekliler derneğinin kurulmasına karar verdim\" şeklinde konuştu.

 

Çelik, Türkiye`nin 700 bine varan üye sayısıyla ve 96 şubesiyle 42 yıldır emeklinin hizmetinde olan Türkiye Emekliler Derneğinin bir şubesini Batmanlı emeklilerle karar verdiğini ve tam 6 yıl uğraştıktan sonra 2009 yılı Mart ayında yetki alıp kurmayı başardığını ifade etti.

 

3.5 yıl kurucu başkanlığını yaptığı derneği 3580 asil 600`de fahri üye olmak üzere üye sayısını 4 bin 180`e çıkardığını dile getiren Çelik, \"Kasamız 0 iken, 168 bin TL` ye çıkardım. Bu bende üyelerin bir emanetidir 11 Eylül 2012 tarihinde sayın üyelerimize teslim edeceğim. ve aşağıda ismini saydığım yeni yönetimimle bu emaneti daha ileri ve daha saygın ve büyük bir dernek haline getirmek için ben ve yönetimim bu emaneti almağa hazırız. Şimdiye kadar bana ve yönetimime vermiş olduğunuz destekten dolayı da sayın üyelerime teşekkür ederim\" ifadelerini kullandı.

 

Başkan Çelik`in yönetimi şu kişilerden oluşuyor:
Başkan: Fikri Çelik, Başkan Yardımcısı: Mehmet Emin Aydın, İdari Sekreter: Nazif Akar,
Mali Sekreter: Remzi Çekmen, Teşkilatlanma Sekreteri: Fahrettin Asutay, Denetleme Kurulu Başkanı: Osman Soylu, Sayman: Abdulkadir Atalay, Üye: Halit Beytüt (Veysi Demir-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir