• DOLAR 32.602
  • EURO 34.818
  • ALTIN 2501.223
  • ...
Anne-Kızı Ölüme Götüren Kaza!
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Kırmızı ışığa yakalanmamak için gaza basan sürücü, kavşakta bir başka araca çarptı. Kontrolden çıkan araç sulama kanalına uçtu, anne ve kızı boğularak yaşamını yitirdi.

Adana’da 31 yaşındaki İbrahim Halil Uğur yönetimindeki otomobile, iddiaya göre başka bir araç çarptı. Uğur’un direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu otomobil bariyerleri aşarak Devlet Su İşleri’ne ait sulama kanalına uçtu.

Polis ekipleri araçlarında bulunan can simitlerini kazazedelere atarak sudan çıkarmaya çalıştı. Araç içerisinde bulunan 5 kişi, polis ve çevredekilerin yardımıyla kanaldan çıkarıldı. Araç içinde bulunan ve tüm çabalara rağmen çıkarılamayan Yasemin Dağlı (40) aracın kanal kenarına çekilip itfaiye merdiveni yardımıyla kaldırılmasıyla araçtan çıkarılabildi. Adana Özel Acıbadem Hastanesi’ne kaldırılan Dağlı, kurtarılamadı. Kaza sonrası araçta bulunan 4 yaşındaki Yaren Aksak, sulama kanalında sürüklenmeye başladı. Kaza yerinde bulunanlar tarafından durum fark edilmezken, sulama kanalında bir çocuk gören bir kişinin ihbarı üzerine, Aksak, kaza yerinin 2 kilometre uzağında bir kişi tarafından sudan çıkarılabildi. Ambulansla Adana Numune Hastanesi’ne kaldırılan Yaren Aksak da kurtarılamadı. Yasemin Dağlı ile Yaren Aksak’ın anne ile kızı olduğu anlaşıldı. Öte yandan anne ve kızına mezar olan otomobili sıkıştırdığı için sulama kanalına uçmasına neden olduğu iddia edilen otomobili kullanan 31 yaşındaki Hasan Akbulut ise polis merkezine gelerek teslim oldu. Akbulut, ifadesinde, şöyle dedi:

“Alparslan Türkeş Bulvarı’ndan şehir merkezine doğru gidiyordum. Kavşağa girerken sarı ışık yandı, geçebilmek için gaza biraz daha bastım. Kavşakta bir araç önüme çıktı, direksiyonu çevirdim, ama aracın sağ ön lastiğine hafif dokundum. Araç kavşağı geçti, kaldırıma çıktı, bu sırada ben de korkup yoluma devam ettim. Ne olduğunu görmedim.”

Bu haberler de ilginizi çekebilir