• DOLAR 32.379
  • EURO 35.011
  • ALTIN 2326.113
  • ...
Bakan Yıldırım`dan İstanbullulara Müjde
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Bakan Yıldırım, yaptığı açıklamada, Haliç Köprüsü`ndeki bakım çalışmalarının 18 Haziran`da başladığını hatırlattı. 81 gün süren bakım çalışmalarının planlanandan 9 gün önce tamamlandığını belirten Yıldırım, köprü bakımının 20 milyon liraya mal olduğunu kaydetti.

Özellikle eğitim-öğretim dönemi başlamadan önce Haliç Köprüsü`nü trafiğe açmak için yoğun çaba sarf ettiklerini anlatan Yıldırım, şöyle konuştu:

``Müteahhit firmaların ve Karayolları çalışanlarının özverili çalışmaları sonucu, okullar açılmadan önce bakım çalışmalarını tamamlayarak köprüyü hizmete açıyoruz. Böylece okulların açılmasıyla o bölgede trafikte yaşanacak sorunların da önüne geçmiş oluyoruz. Hem Fatih Sultan Mehmet (FSM) Köprüsü hem de Haliç Köprüsü`nde bakım çalışmaları nedeniyle yaz döneminde İstanbullular biraz sıkıntı çekti ancak bu iki köprünün bakım çalışmalarının yapılması zorunluydu. İstanbullar sabırla çalışmaların tamamlanmasını beklediler. Bizler de FSM Köprüsü`nde 26 gün, Haliç Köprüsü`nde ise 9 gün öncesinde bakım çalışmalarını tamamladık.

Haliç Köprüsü bugün itibarıyla trafiğe açılacak. İstanbullulara hayırlı uğurlu olsun.``
 

Bu haberler de ilginizi çekebilir