• DOLAR 32.393
  • EURO 35.231
  • ALTIN 2324.609
  • ...
Torosların Okulları Bakım ve Onarımdan Geçiriliyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

MERSİN- 2012-2013 eğitim öğretim yılının başlamasına az bir zaman kala başlatılan çalışmalarda Toroslar İlçesi`nde bulunan 79 okulun tamamının bakım ve temizliği yapılıyor.

 

Okullarda gerçekleştirilen ilaçlama, temizlik, ağaçların bakım ve peyzajı, çevre ihata duvarı boyama çalışmaları ile ilgili olarak bir açıklama yapan Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, eğitim ve öğretime önem verdiklerini söyledi.

 

Tuna; \"Çocuklar bizim geleceğimizdir, geleceğimiz olan çocuklarımıza yatırım yapmak da bizim en kutsal görevimizdir. Toroslar Belediyesi olarak eğitim ve öğretim yuvalarımızın eksikliklerini okul idarecilerimiz ve okul aile birliği ile görüşerek imkanlarımız ölçüsünde destekte bulunuyoruz.2012-2013 öğretim yılının tüm vatandaşlarımıza, gençlerimize çocuklarımıza hayırlı olmasını diliyorum\" dedi..

 

Öte yandan Toroslar Belediyesi, ilçedeki eğitim-öğretim kurumlarının fiziki şartlarının düzeltilmesi amacıyla belli bir program dahilin de okulların dış cephe boyamasını yapıyor.

 

Boya malzemesi teminini okul aile birliği ile okul idaresinin yaptığını, işçiliği de belediye olarak kendilerinin üstlendiğini belirten Belediye Başkanı Hamit Tuna, okullardan gelen talepler üzerine bugüne kadar 32 okulun dış cephe boyamasını gerçekleştirdiklerini vurgulayarak; \"Okul aile birliği ile okul idarecilerinin belediyeye verdikleri başvurucu sonucu oluşturulan bir program dahilin de boyama işlemlerini sürdürüyoruz. Belediyeye müracaat eden 16 okulu daha boyayacağız. Amacımız, Öğrencilerimizin daha sağlıklı ve hijyenik ortamlarda eğitim almalarıdır\" dedi. (Osman Öksüz-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir