• DOLAR 32.478
  • EURO 34.98
  • ALTIN 2434.67
  • ...
Validen Kaymakama Taziye Ziyareti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BİNGÖL- Bingöl Valisi Mustafa Hakan Güvençer, bir dizi incelemelerde bulunmak üzere gittiği Solhan`da geçen hafta ağabeyi vefat eden Solhan Kaymakamı Şeref Aydın`a taziyelerini ileterek başsağlığı dileğinde bulundu.

 

Güvençer, taziye ziyaretinden sonra inşaat çalışmaları devam eden Solhan Lisesi ile Öğretmen Veli Tuğa İlköğretim Okulu bahçesinde ek derslik inşaatı alanında bir dizi incelemelerde bulundu.

 

Solhan Lisesi ile Öğretmen Veli Tuğa İlköğretim Okulundaki inşaatları inceleyen Vali Güvençer, yapım işi ile ilgili yüklenici firma yetkililerinden bilgi aldı. Beraberindekilerle buradan Sabiha Bahçıvan Anadolu Lisesi`ne geçen Vali Güvençer, okul bahçesinde yapılacak 200 kişilik öğrenci yurdu inşaatında incelemelerde bulundu. Yurdun yapılacağı yerle ilgili bilgi veren Solhan Kaymakamı Şeref Aydın, yer tespiti konusundaki girişim ve gayretleri hakkında bilgi vererek okul bahçesinde yapılacak yurdun bitmesi durumunda başarının artacağını da sözlerine ekledi.

 

Vali Güvençer \"Solhan`da Kaymakamlıkla beraber İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve okul müdürlerinin birlikteki gayreti bu başarıyı doğuruyor\" şeklinde konuştu.

 

İlçedeki incelemeleri sırasında karşılaştığı çocuklarla sohbet eden Vali Güvençer, hediye vererek sevindirdiği çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirmeyi ihmal etmedi.

 

Vali Güvençer`in Solhan ziyaretine; Solhan Kaymakamı Şeref Aydın, Solhan Belediye Başkanı Niyazi Çavuşoğlu, Arakonak Belediye Başkanı Nazmi Çalışan, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Sarı, Özel İdare Genel Sekreteri Mehmet Işık, daire amirleri ile il çevre ve şehircilik teknik elemanları da eşlik etti.

 

Daha sonra Bingöl merkezde incelemelerini sürdüren Vali Güvençer sırasıyla merkezde yapımı ve inşaatları devam eden Merkez Kız Meslek Lisesi Kampüsü, Merkez Anadolu Lisesi, Ticaret Meslek Lisesi, Atatürk Anadolu Lisesi Yurdu, Merkez Aşağı Yenibaşlar Köyü Okulu, Merkez Gözer İlköğretim okullarında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı. (Nihat Kanat-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir