• DOLAR 32.503
  • EURO 34.829
  • ALTIN 2488.15
  • ...
Emekliler, Yeni Yönetimini Seçiyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
BATMAN-Türkiye Emekliler Derneği Batman Şubesi, 11 Eylül 2012 tarihinde Batman İl Kültür Merkezinde saat 11.00`da yeni yönetim belirlenecek.

Saat 14.00`da dernek binası bahçesinde basın toplantısı yapan Başkan adayı Hüseyin Ekmen, listesini açıklayarak, \"Derneğin yeni yönetim listesi Başkan Hüseyin Ekmen, Başkan Yardımcısı, Seyfettin Ülgey, Mali Sekreter Mine Tüfekçi, İdari Sekreter, M. Ali Kırşan, Teşkilatlandırma Sekreteri Seyfettin Göner\" olarak belirtti.

Derneğin Denetleme Kurulunun ise Başkan Selin Altunkaynak, Başkan Yardımcısı Kamil Örnek ve üyeliğe de Öztekin kara olarak seçilerek, eski yönetimde olan Seyfettin Ülgey, Mine Tüfekçi, Selim Altunkaynak ve Öztekin Kara yeni oluşacak yönetimde olacaklar.

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan adayı Hüseyin Ekmen, Seçime gitmelerindeki amaçlarının kurulan bu derneğin üyelerine en iyi şekilde hizmet vermek için olduğunu belirterek, \"Her ne kadar yönetimin içinde yer almamışsak bile her zaman desteğimiz bu derneğe olmuştur. Şimdiki konumumuz kendimiz bu derneğe daha faal bir şekilde hizmet etmek için talepliğimiz ortaya koyuyoruz. Eski yönetimde olan dört arkadaşımla beraber derneği en iyi şekilde bilen ve faaliyetlerini en güzel şekilde bilen arkadaşlarladır. Bende onlarla birlikte adaylığımı koydum\" dedi.

3 bin 568 asli üye ve 601 fahri üyenin olduğunu bunlardan da 2 bin 224 kişinin oy kullanabileceğini ifade eden Ekmen, \"Örgütlü toplumlar devamlı kendilerini iyi ifade eden toplumlardır. Bizde bu örgütü daha faal bir hale getirmek için adaylığımı koyarak en iyi şekilde hizmet vermektir. Hedefimiz bir an önce TOKİ`deki sıkıntıları gidermek ve çalışmaları hızlandırmak olacaktır. Emeklilerimizin bir an evvel ev sahibi olabilmelerini sağlamaktır\" şeklinde konuştu. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir