• DOLAR 32.492
  • EURO 34.956
  • ALTIN 2431.797
  • ...
Özel Muayenehaneler Mikrop Saçıyor
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MERSİN-Tarsus`ta faaliyet gösteren bir çok özel muayenehane de temizlik ve hijyene dikkat edilmediği için mikrop saçtığını dile getiren bazı vatandaşlar şikayet için Ajansımıza başvurarak buraların yeterince denetlenmediğini belirttiler.

En son tedavi olmak için gittiği özel bir muayenehanenin mikrop saçtığını dile getiren vatandaşlardan İ.K. şunları söyledi: \"Geçen gün mide rahatsızlığım için ilk defa Tarsus`ta herkesçe bilinen özel muayenehaneye gittim. İçeri girdiğimde önce her halde yanlış yere geldim diye düşündüm. Çünkü yerler ve duvarlar adeta pislik içindeydi. Hastalara enjeksiyon ve serum vurulan bölüm mikrop yuvası gibiydi. Hata duvar diplerinde ölmüş hamam böcekleri gördüm. Gördüğüm manzara karşısında şok olmuştum. Orada görevlileri buraların neden temizlenmediğini sorduğumda bana, `bina eski, temizlik ancak bu kadar oluyor` dedi. Ben de daha muayene sırası bana gelmeden kalkıp başka hastaneye gittim. Merak ediyorum, bu kadar yüksek fiyata muayene parası olan birçok özel muayenehane neden temizlik ve hijyene dikkat etmiyor veya bu tür yerler neden sıklıkla denetlenmiyor.\"

Vatandaşların Ajansımıza yaptığı şikayetler doğrultusunda gezdiğimiz bir çok özel muayenenin çoğunda temizlik ve hijyene dikkat edilmediğini ve bundan dolayı buraların adeta mikrop saçtığına şahit olduk.

Konu ile görüşmek istediğimiz bazı muayenehane yetkilileri, bizlerle görüşmeyi reddederken, muayenehanelerinin temiz olduğunu iddia ettiler. (A. Hakim Kurt-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir