• DOLAR 32.367
  • EURO 34.968
  • ALTIN 2325.233
  • ...
İşgal Güçleri 6 Filistinliyi Katletti
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
FİLİSTİN - Siyonist işgal güçleri Gazze Şeridi`ni hedef alan saldırılarını sürdürüyor. Siyonist işgal ordusuna ait savaş uçaklarının dün akşam geç saatlerde Gazze Şeridi`nin orta kesimindeki El-Bureyc Mülteci Kampı`nın doğusuna düzenlediği hava saldırısında üç Filistinli hayatını kaybetti ve dördüncü bir kişi de yaralandı.
 
Filistin Sağlık Bakanlığı sözcüsü Dr. Eşref El-Kudra, Filistin Enformasyon Merkezi`ne yaptığı açıklamada, işgal devleti keşif uçaklarının El-Bureyc Mülteci Kampı`nın doğusunda bir grup vatandaşa füze fırlattığını, vatandaşlardan üçünün olay yerinde hayatını kaybettiğini ve birinin de ağır yaralandığını söyledi. El-Kudra, yaralı Filistinlinin El-Aksa Şehitleri Hastanesi`ne kaldırıldığını bildirdi.
 
Siyonist işgal güçlerinin bu sabah Beyt Hanun`un doğusuna açtığı topçu ateşiyle de ikisi kardeş üç Filistinlinin yaşanını yitirdiği ifade edildi ve böylece dün akşamdan bu yana işgal güçlerinin Gazze Şeridi`ne düzenlediği saldırılarda hayatnı kaybedenlerin sayısı altıya yükselmiş oldu.
 
Filistinli yerel kaynaklar, işgal güçlerinin bu sabahki saldırısında yaşamını yitirenlerin İhab Sami Ez-Zeanin ve Ekrem Sami Ez-Zeanin isimli kardeşler ile Tarık Kefarine isimli Filistinli olduğunu açıkladı.
 
Görgü tanıklarından edinilen bilgiye göre, Siyonist işgal ordusu tanklarının açtığı ateş sonucu saldırıya uğrayan bölgeye ilk yardım ekiplerinin ulaşması gecikti.

Bu haberler de ilginizi çekebilir