• DOLAR 32.528
  • EURO 34.984
  • ALTIN 2435.433
  • ...
Iğdır Devlet Hastanesi`nde Bir İlk
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
IĞDIR - Uzun yıllardır bölge halkına hizmet veren Iğdır Devlet Hastanesi`nde bir ilk yaşandı. Kalp Damar Cerrahisi Başhekim Yardımcısı Op Dr. Yavuz Çakıroğlu, Iğdır`da ilk kez lazerle varis ameliyatı gerçekleştirildi.

Ameliyatla ilgili Op Dr. Çakıroğlu \"Varis ameliyatlarının bir çok sağlık merkezlerinde uzman arkadaşlar tarafından başarıyla gerçekleştirilmektedir. Ancak gerek hastaların ameliyat sonrası dönemde beklentilerinin yüksek olması gerekse gelişen teknolojik yeniliklerle ameliyat standartlarımızın yükselmesi operasyonlarda yeni uygulamaları gündeme getirmiştir bu uygulamalardan biride lazer kullanılarak varislerin ortadan kaldırılmasıdır\" dedi.

Lazerli varis ameliyatları sayesinde ameliyata bağlı komplikasyonların azalmakta olduğunu, daha iyi kozmetik sonuçlar elde edildiğini, taburculuğun daha erken gündeme geldiğini belirten Çakıroğlu, \"Bu yüzden hastalarımıza lazerle varis ameliyatlarını tercih etmekteyiz. Iğdır ülkenin en doğusunda bulunmasına rağmen hastanemizde meydana gelen teknolojik gelişmeleri ilk defa halkımızın hizmetine sunmanın gurur ve mutluluğunu duymaktayım\" İfadelerini kullandı. (Ramazan Zeren-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir