• DOLAR 32.51
  • EURO 34.783
  • ALTIN 2499.528
  • ...
Van SYDV 35 Sözleşmeli Personel Alacak
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
VAN- Van Valiliği`nden yapılan duyuruda, \"SYDV Personelinin Norm Kadro Standartları, İş Tanımları Nitelikleri, Özlük Hakları ve Çalışma Şartlarına İlişkin Esaslar\" ve 4857 Sayılı İş Kanununa tabi şekilde 30 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi ve 5 adet Büro Görevlisi\" unvanlarında personel istihdam edilecektir.\" denildi.

Söz konusu işin iki ay deneme süreli olduğunun da belirtildiği duyuruda başvuruların 13 Eylül 2012 tarihinde sona ereceği hatırlatıldı.

Başvuruların www.sosyalyardimlar.gov.tr internet adresinde bulunan SYDV personeli alım ilanı bölümünden yapılması gerekiyor.

Sözleşmeli personel alımı için yapılacak mülakatın ileri bir tarihte gerçekleştirileceği de belirtilerek, ilgili duyurunun www.vansydv.gov.tr adresinden yapılacağı kaydedildi.

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar için adres olarak Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı gösterilirken telefon numaraları 0 432 215 80 81 olarak açıklandı.

Detaylı bilgi almak isteyenlerin Van Valiliği resmi internet sitesini ziyaret etmeleri gerekiyor. (Mahmut Aytekin-İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir