• DOLAR 32.523
  • EURO 34.601
  • ALTIN 2492.541
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - Batman yerel gazetelerinde 03 Eylül 2012 Pazartesi günü yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Batman Basın.Com; `Siyonistler Allah Tarafından Tescilli Zalimlerdir`
Mustazaflar Hareketi, Siyonist işgal devletinin bir camide yapmayı planladığı içki festivali hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

 

`Ehliyet Sınavı Yapıldı`
Milli Eğitim Bakanlığı tarafından 2012 yılının üçüncü ehliyet sınavı, 1 Eylül 2012 Cumartesi günü (bugün) yapıldı.

 

Batman Umut Gazetesi; `Batman Barış Meclisi Heyeti, Roboski`deydi`
1 Eylül Dünya Barış Günü`nde Batman Barış Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri Roboski`yi ziyaret etti.

 

`Binatlı`da Halk Sağlığı Tehlikede`
Batman merkeze bağlı Binatlı köyünde kanalizasyon borularının patlaması sonucu köyün lağım suları altında kaldığını ifade eden Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argünağa, halk sağlığının tehlikede olduğunu belirterek yetkilileri göreve çağırdı.

 

Batman Gazetesi; `Başbakandan Vali Arslan`a Zırhlı Koruma`
Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgesindeki 8 ilin valisini zırhlı koruma altına aldı. G500 zırhlı ciplerden biri Vali Yılmaz Arslan`a teslim edilmek üzere yola çıkarıldı.

`Vali Arslan, Organizeyi Sevdi`
Vali Yılmaz Arslan, Cumartesi günü Organize Sanayi Bölgesini ziyaret ederek hem brifing aldı, hem de fabrikaları gezdi.

 

Batman Pusula Gazetesi; `Saman Yüklü Kamyon, Ambulansa Çarptı` Batman`da saman yüklü kamyon, hasta taşıyan ambulansa çarptı. Kaza sonrası ambulanstaki hasta ve hasta yakını başka bir ambulansla hastaneye sevk edildi.

 

`Şimşek, Yatırım En Fazla Güneydoğuda`
Şimşek, Batman`da daha önce bir fabrika var iken, şimdi ise 55 tane fabrikanın olduğunu kaydederek, şimdi en çok yatırımın güneydoğuda yapıldığını söyledi.

 

Batman Medya Gazetesi; `Biz Ölülerimizi Seviyoruz`
Mayın kurbanları için yapılan ve Atatürk Parkına dikilen `Yaşam Anıtı`nın açılışı görkemli oldu.

 

`Arkadaş`a Tek Bıçak!`
Okulların tatil olmasının ardından Bodrum`da bulunan ağabeyinin yanına çalışmak için giden Batmanlı Muhammed Rıdvan Aytaş (19), tartıştığı arkadaşının tek bıçak darbesiyle can verdi.

 

Batman Postası; `Ders Zili 163 Bin Öğrenci İçin Çalıyor`
2012-2013 eğitim öğretim yılı bugün başlıyor. 163 bin 136 öğrencinin ders başı yapacağı Yeni eğitim sezonunda kayıtların devam ettiği eğitim yaşının düşmesi nedeniyle öğrenci sayısının daha da artacağı belirtildi.

`Binatlı`da Halk Sağlığı Tehlikede`
Batman merkeze bağlı Binatlı köyünde kanalizasyon borularının patlaması sonucu köyün lağım suları altında kaldığını ifade eden Batman Çevre Gönüllüleri Derneği Başkanı Hasan Argünağa, halk sağlığının tehlikede olduğunu belirterek yetkilileri göreve çağırdı.

 

Batman Mezopotamya Gazetesi; `Türkiye Barışını Arıyor`
Batman Emek ve Demokrasi Platformu, 1 Eylül Dünya Barış Günü nedeniyle `Türkiye Barışını Arıyor` adı altında panel düzenledi.

 

`Vali Arslan`a Tebrik Ziyaretleri Devam Ediyor`
Muhtarlar, Esnaf ve Kefalet Kooperatifi heyeti, TÜMSİAD heyeti ve TÜPRAŞ Bölge Müdürü Batman Valisi Yılmaz Arslan`ı ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar dilediler.

 

Batman Barış Gazetesi; `Batman Barış Meclisi Heyeti, Roboski`deydi`
1 Eylül Dünya Barış Günü`nde Batman Barış Meclisi Yürütme Kurulu üyeleri Roboski`yi ziyaret etti. Daha sonra Köylüleri ziyaret ederek acılarını paylaşan heyet, acılı ailelerle mezarlığı ziyaret etti.

 

`Siyonistler Allah Tarafından Tescilli Zalimlerdir`
Mustazaflar Hareketi, Siyonist işgal devletinin bir camide yapmayı planladığı içki festivali hakkında yazılı bir açıklama yaptı.

 

Batman Duruş Gazetesi; `kıvanç Tekstil İkiköprü`de`
Batman`da 3 yıla yakındır faaliyet gösteren Kıvanç Tekstil, Beşiri İkiköprü`de ilk tekstil fabrikası açarak, bütün Batmanlı yatırımcıları Batman`a yatırım yapmaya davet etti.

 

Batman Doğuş Gazetesi; `Barış Gününde, Barış Mesajları Verildi`
Emek ve Demokrasi Platformu Bileşenleri, 1 Eylül Dünya Barış gününde, barış mesajları verdi.

 

Batman Çağdaş Gazetesi; `Savaş Uzadıkça Kirlenme Çoğalıyor`
İki yıl önce Güney Raman sahasındaki yangına müdahale etmek isterken yola döşenen mayına kurban giden Özdemir kardeşler ile eski Baro Başkanı Sedat Özevin`in anısına yapılan anıtın açılış törenine Diyarbakır Milletvekili Nursel Aydoğan, Batman Milletvekili Ayla Akat, Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Baydemir, BDP`li Belediye Başkanları ve kalabalık bir topluluk katıldı. (M. Fatih Akgül - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir