• DOLAR 32.565
  • EURO 35.02
  • ALTIN 2423.292
  • ...
Mustazaflar Cemiyeti Mağdur Aileye Sahip Çıktı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 
MANİSA - Abdulkerim ve Fatma Uygur çifti Çağrı TV`de yayınlanan `Umut Kapısı` programını izledikten sonra Mustazaflar Cemiyeti `ni arayarak çatılarının çökmek üzere olduğunu ekonomik imkânsızlıklardan dolayı yaptırma güçlerinin olmadığını, kendilerine yardım edilmesi talebinde bulundular. Bunun üzerine Mustazaflar Cemiyeti Genel Merkezi, İzmir Şubesi`ne bilgi vererek mağdur aile ile ilgilenmelerini istedi. Mustazaflar Cemiyeti İzmir Şubesi yardım komisyonu ve Manisa`daki cemiyet gönüllüleri mağdur aile ile irtibata geçerek ailenin çökmekte olan çatısını tamamıyla yeniledi. Bu gün itibari ile ev aileye teslim edildi.

Mustazaflar Cemiyeti`ne Minnettarız
Teslim anında ailenin düşünce ve duygularını almak için kendileri ile kısa bir görüşme yaptık. Aile reisi Abdulkerim Uygur, \"Biz Çağrı TV`den yapılan yardımları izledik, bize de yardım edebilirler ümidi ile TV`de verilen telefonu aradık. Sağ olsunlar onlarda İzmir`deki arkadaşlarını bilgilendirmişler, İzmir ve Manisa`daki Mustazaflar Cemiyeti gönüllüleri geldiler. Çatımızın çökmek üzere olduğunu tespit ettikten sonra çatımızı sıfırdan tadilatını yaparak yenilediler. Ben kronik bir rahatsızlığım sebebiyle çalışacak durumda değilim, eşim ev hanımı, iki küçük erkek çocuğum var onlarda çalışacak yaşta değiller. Çatımız onarıldı, Allah sizlerden ve emeği geçen hayır sahiplerinden razı olsun. Bizi kışın soğuk ve yağmurunda kurtardınız, Mustazaflar Cemiyeti`ne ve gönüllülerine hayırseverlere minnettarız.\" dedi.

Yardımlarımız Devam Edecek
Ailenin ihtiyaçlarının giderildiğini ve evi aileye teslim etmek için Mustazaflar Cemiyeti İzmir Şubesi Başkanı Cemil Genç Manisa`ya gelerek aileyi ziyaret etti yapılan işleri yerinde gören Başkan Cemil Genç şu açıklamada bulundu: \"Mağdur ailemiz Umut Kapısı`nı aramışlar arkadaşlarımızda konuyu bize illettiler. Manisa`ya yakın olmamız hesabıyla biz de yardım komisyonundaki arkadaşlarımızla ve Manisa`daki gönüllü kardeşlerimizle ailemizin ihtiyaçlarını tespit ettik. Hayır severlere ulaşarak ailenin mağduriyetini ilettik, sağ olsunlar bugün ailemizin çökmek üzere olan çatısının tadilatını tamamladık. Mustazaflar Cemiyeti olarak ihtiyaç sahibi olan insanlarla hayırseverler arasında köprü olmanın sevinci içerisindeyiz. İnşallah cemiyet olarak bu gibi sosyal faaliyetlerimizi sürdürüp mağdur insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılamaya devam edeceğiz. Bugün itibari ile bu ailemizin evini kendilerine teslim ediyoruz. Katıklarından dolayı emeği geçen tüm kardeşlerimize teşekkür ederim. Allah hayırlarının ecrini kat kat versin.\" (Ramazan Sındıraç - İLKHA)

Bu haberler de ilginizi çekebilir