• DOLAR 32.59
  • EURO 34.792
  • ALTIN 2489.05
  • ...
Batman Basınında Bugün
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

BATMAN - 20 Mayıs Cuma Batman yerel gazetelerinde yer alan bazı haber özetleri şöyle;

Hâkimiyet Gazetesi; `Sadetli adayların esnaf ziyaretleri dünde sürdü` Saadet Partisi Batman milletvekili adaylarının esnaf ziyaretleri dün de sürdü. Esnafı önemsediklerini ifade eden Saadet Partisi milletvekili adayı Salih Sevim, "Ekonominin can damarı aslında esnaftır. Esnaf bittiyse ekonomi bitmiştir" dedi.

`Patlayan su borusu heyelana neden oldu`
Batman`da AVM İnşaatının yanından geçen ana su şebekesi borusunun patlaması bölgede heyelana yol açtı.

Medya Gazetesi; `Batmanlılar bu kış doğalgaz görecek`
Yüklenici firma olan SETYOL tarafından doğalgaz altyapı çalışmaları başladı. Çalışmalara dün başlanan doğalgaz için sene sonuna kadar ilk etapta Batman`ın Gültepe Mahallesi, Bölge Hastanesi civarı ile Belde Mahallesinin bir kısmı yararlanacak.

`Sason`da 27 aileye arı kovanı dağıtıldı`
Batman İl Özel İdaresi`nin desteğiyle Sason ilçesine verilen 550 adet arı kovanı kurayla ailelere dağıtıldı.

Pusula Gazetesi; `Doğalgaz için start verildi`
Uzun zamandır beklenen doğalgaz alt yapı çalışmaları başladı. Yüklenici firma olan SETYOL tarafından doğal gaz altyapı çalışmalarına dün başlandı.

`Bayrak ihbarı polisi alarma geçirdi`
19 Mayıs gençlik ve spor bayramı çerçevesinde düzenlenen törende Emniyete gelen yasa dışı bayrak açılması ihbarı polisi alarma geçirdi.

Doğuş Gazetesi; `Sulama kanalı tehlike saçıyor"
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği, bitmesine rağmen hizmete açılmayan Batman Sol Sahil Sulama Kanalının tehlike saçtığını belirtti.

`Patlayan su borusu heyelana neden oldu`
Batman`da AVM İnşaatının yanından geçen ana su şebekesi borusunun patlaması bölgede heyelana yol açtı.

Mezopotamya Gazetesi; `Bakan Şimşek iş adamlarıyla bir araya geldi`
AK Parti Batman Milletvekili Adayı ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek seçim çalışmaları kapsamında Sanayi Ticaret Odasında iş adamlarıyla bir araya geldi.

`Kadın Doğum, Beyaz ve Mavi kod uygulamasına geçti`
Batman Kadın Doğum ve Çocuk Hastanesi Beyaz ve Pembe kod uygulamasına geçti. Mavi kod uygulaması için ise çalışmalar sürüyor.

Batman Gap Gazetesi; `Sulama kanalı tehlike yaratıyor`
Batman Çevre Gönüllüleri Derneği başkanı Hasan Argünağa, Sol Sahil Sulama Kanalının bitirilmemesi nedeniyle çevreye tehlike verdiğini söyledi.

Batman Postası Gazetesi; `Patlayan su borusu heyelana neden oldu`
İnşaatın yanından geçen ana su şebekesi borusunun patlaması sonucu heyelan oluştu. Kayan tonlarca toprak beton kazıkları devirdi. Toprak kayması esnasında işçilerin yukarda çalışması olası bir faciayı önledi.

Batman Gazetesi; `Herkesi Ateşi Söndürmek İçin Göreve Davet Ediyoruz`
Mustazaf Der Başkanı A. Rahman Cens "Hepimiz çok zor bir dönemden geçiyoruz, tahrik kokan açıklamaların yapılmamasını ve sorumluların ortaya çıkarılmasını istiyoruz" dedi.

Çağdaş Gazetesi; `Bayramda poşulu Bakan`
19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı Batman`da da coşkuyla kutlandı. 19 Mayıs etkinliklerine katılan Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, kafasına poşu geçirirken, dereceye giren öğrencilere de laptop ve fotoğraf makinesi sözü verdi.

Veysi Demir - İLKHA

Bu haberler de ilginizi çekebilir