• DOLAR 32.541
  • EURO 34.924
  • ALTIN 2433.141
  • ...
Düğün Dönüşü Kaza: 3 Ölü, 11 Yaralı
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

Sivas`taki düğün töreninden İzmir`e dönen ve içinde 14 kişinin bulunduğu minibüs, Eskişehir`in Oğlakçı Köyü yakınlarında yol kenarında duran TIR`a arkadan çarptı. Kazada, minibüste bulunan 3 kişi hayatını kaybetti, 11 kişi de çeşitli yerlerinden yaralandı.

Trafik kazası, Sivrihisar-Ankara Karayolu 26. kilometresinde bulunan Oğlakçı Köyü yakınlarında meydana geldi. İzmir`de ailesiyle yaşayan Gülen Barış Durnagöl, Sivas`a gelin gitti. Ailesi ve yakınları da Durnagöl`ün Sivas`ta yapılan düğününe katıldıktan sonra İzmir`de dönmek üzere yola çıktı. Sürücü Metin Doğan (37) yönetimindeki 35 UGU 58 plakalı minibüs, Eskişehir`in Sivrihisar ilçesine bağlı Oğlakçı Köyü mevkiinde henüz bilinmeyen bir nedenle yol kenarında park halinde bulunan Ramazan Tanrıverdioğlu`na ait 19 SC 241 plakalı TIR`a arkadan çarptı.

Kazada, ablasının düğününden dönen ve bir kargo şirketinde çalıştığı öğrenilen Volkan Barış(29), İZULAŞ`ta çalışan dayısı Ahmet Oğur(44) ve komşuları Dürdane Doğan(67) olay yerinde hayatını kaybetti. Minibüste bulunan sürücü Metin Doğan, Selda Doğan, Işılay Doğan, Hikmet Barış, Zeliha Barış, Yıldız Barış, Fatma Göker, Nefise Sandıkoğlu ile Sema Oğur ve çocukları Hasan Berk Oğur ile Begüm Oğur ise yaralandı. Çevredeki hastanelere kaldırılan yaralılar tedavilerinin ardından taburcu edildi. Kazada hayatını kaybeden Volkan Barış`ın cenazesi Ehl-i Beyt Vakfı Limontepe Cemevi`nde yapılan törenin ardından Buca Kaynaklar`da bulunan Gökdere Mezarlığı`nda son yolculuğuna uğurlandı.

Kazada hayatını kaybeden Ahmet Oğur`un yaralanan eşi Sema Oğur`un, İzmir Adliyesi 14. Aile Mahkemesi`nde görevli memur olduğu öğrenildi.

Bu haberler de ilginizi çekebilir