• DOLAR 32.332
  • EURO 35.046
  • ALTIN 2285.146
  • ...
 İstanbul`da Kapatılan Yollar Vatandaşı İsyan Ettirdi
Google News'te Doğruhaber'e abone olun. 

30 Ağustos Zafer Bayramı tören provaları nedeniyle Vatan Caddesi ve bazı bağlantı yolları sabah saatlerinden itibaren trafiğe kapatıldı. İstanbul`un en önemli geçiş noktalarından biri olan Vatan Caddesi`nin trafiğe kapatılması vatandaşı da isyan ettirdi. Yolların kapatıldığından haberi olmayan bazı vatandaşlar, Vatan Caddesi`ne araçlarıyla geldi. Geri dönmek zorundan kalan vatandaşlar, yolların kapatılmasından yakındı. Hastaneye gitmek istediğini söyleyen bir vatandaş, "Vatan Caddesi`nden Bezmi Alem Vakıf Üniversitesi Hastanesi`ne gidecektim. Her taraf kapalı, haberimiz yok" diyerek duruma tepki gösterdi.

Yolların kapatıldığından haberi olmadığını söyleyen başka bir vatandaş ise, "Çok mağdur olduk. Şuradan şuraya gidecektik ancak trafik memurları izin vermiyor. Hiç bilgimiz yoktu" dedi.

HANGİ YOLLAR KAPALI

İstanbul Emniyet Müdürlüğü`nden yapılan açıklamaya göre 30 Ağustos Zafer Bayramı tören provaları nedeniyle saat 07.00 ile 16.00 saatleri arasında bazı yolların trafiğe kapatıldı. Açıklamaya göre trafiğe kapanan yollar şöyle:

"Topkule-Mahmutbey Köprüsü-Vatan Caddesi (Aksaray Metro İstasyonuna kadar) ve bu yollara çıkan bütün yollar, Topkule- Mahmutbey Köprüsü- Vatan Caddesi-Topkapı-Edirnekapı Kavşağı-Vatan Caddesi kesişim noktası, Mahmutbey Yolu-Topkule arasında kalan yol, Mahmutbey Köprüsü ile Sultançiftliği Kavşağı arasında kalan yol, Mahmutbey Köprüsü-Habipler Yolu (Sultançiftliği yolu)"
 

İHA

 

Bu haberler de ilginizi çekebilir